Duguláselhárítás telefon

Bórax, trisó, citromsav a duguláselhárítás házi szerei

Bórax, trisó, citromsav a duguláselhárítás házi szerei

A dugulás mindenkit rosszul érint, hiszen olyan egyszerűen nem létezik, hogy „jókor jött” probléma. Ha dugulás van akkor azonnali cselekvés szükséges. Mihez forduljunk azonnal, ha nincs otthon semmilyen bolti vegyszer – forduljunk hát a házi csodaszerekhez!

Az ecet, trisó, bórax

Szinte minden háztartásban megtalálható az ételecet (10%-os vagy 20%-os), a citromsav. Mai divat szerint, és persze mindazok körében, akik „ökotudatosan” élnek a trisó és a bórax sem hiányozhat a háztartásukból. Ezekkel a csodaszerekkel könnyen felvehetjük a versenyt a dugulás ellen, bármelyik lefolyóban alakult ki dugulás. Egyébként a bórax, trisó, citromsav a mosogató a fürdőszobai dugulásoknál is segíthet. Sajnos a komolyabb WC. és fővezeték eltömődéseknél kevésnek számítanak, itt duguláselhárító szakemberre lesz szükség.

A kémhatásról

A házi csodaszerekről tudni kell, hogy savas vagy lúgos kémhatásúak, így a dugulás elhárítására kiválóan használhatóak. Maró hatásuk miatt a dugulás okozta szennyeződéseket és lerakódásokat feloldja és felmarja, az öblítésre ajánlott nagyon forró víz pedig lemossa azokat. Többnyire többször meg kell ismételni a folyamatot, mire a teljes dugulás elhárítható, de rengeteg tapasztalat támasztja alá azt a tényt, hogy ezek az anyagok maximálisan felhasználhatók a dugulás elhárítására. Biztonságosak, környezetbarát megoldások, melyeket bárkinek nyugodt szívvel ajánlani lehet.

Szolgáltatásaink

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.