» » Bórax, trisó, citromsav a duguláselhárítás házi szerei
Duguláselhárítás telefon

Bórax, trisó, citromsav a duguláselhárítás házi szerei

Bórax, trisó, citromsav a duguláselhárítás házi szerei
A dugulás mindenkit rosszul érint, hiszen olyan egyszerűen nem létezik, hogy „jókor jött” probléma. Ha dugulás van akkor azonnali cselekvés szükséges. Mihez forduljunk azonnal, ha nincs otthon semmilyen bolzi vegyszer – hát a házi csodaszerekhez!

Szinte minden háztartásban megtalálható az ételecet (10%-os vagy 20%-os), a citromsav. Mai divat szerint, és persze mindazok körében, akik “ökotudatosan” élnek a trisó és a bórax sem hiányozhat a háztartásukból. Ezekkel a csodaszerekkel könnyen felvehetjük a versenyt a dugulás ellen, bármelyik lefolyóban alakult ki dugulás. Egyébként a bórax, trisó, citromsav a mosogató a fürdőszobai dugulásoknál is segíthet.Sajnos a komolyabb WC. és fővezeték eltömődéseknél kevésnek számítanak, itt duguláselhárító szakemberre lesz szükség.

A házi csodaszerekről tudni kell, hogy savas vagy lúgos kémhatásúak, így a dugulás elhárítására kiválóan használhatóak. Maró hatásuk miatt a dugulás okozta szennyeződéseket és lerakódásokat feloldja és felmarja, az öblítésre ajánlott nagyon forró víz pedig lemossa azokat. Többnyire többször meg kell ismételni a folyamatot, mire a teljes dugulás elhárítható, de rengeteg tapasztalat támasztja alá azt a tényt, hogy ezek az anyagok maximálisan felhasználhatók a dugulás elhárítására. Biztonságosak, környezetbarát megoldások, melyeket bárkinek nyugodt szívvel ajánlani lehet.