Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás sósavval

Duguláselhárítás sósavval

A sósavról

A sósav, más néven = hidrogén-klorid vizes oldata. Maga hidrogén-klorid egy színtelen, szúrós szagú, mérgező gáz, képlete HCl. Vízben jól oldódik, vizes oldata a sósav. Fontos tudnunk, mikor lefolyót szeretnénk vele tisztítani, csak a megfelelő előkészületek mellett szabad. Nyitott ablak, védőkesztyű, védőszemüveg. A sósavat, kizárólag alkalom szerűen használjuk, mivel maró hatását nem csak az elvízkövesedett vagy eldugult lefolyóban fejti ki, hanem a teljes csőhálózatban.

 

Fontos figyelmeztetés

Fontos még megjegyezni, hogy már évtizedek óta használják az iparban és a háztartásokban is a sósavat lefolyótisztítónak, főként a kiváló vízkő és húgykő oldó képessége miatt. A sósav első sorban a fajansz mosdók, piszoárok, WC. csészék tisztítására alkalmas. Azonban, jótékony hatása mellett, a régebbi típusú lefolyó vezetékekben különösen nagy kárt tehet. Főként az acél, eternit, kőagyag, beton csövek belső felületét kezdi ki az erősen maró sav. Így az érdes, megmart felület a jövő dugulásának kiváltó oka lehet.

Mit ne!

Soha ne keverjük a sósavat, hipó, vízkőoldó, Domestos és hasonló vegyszerekkel, mert meghalhatunk a felszabaduló mérges gázoktól. (klórgáz) ! Ezért inkább lebeszélek mindenkit használatáról. Lefolyótisztításra inkább használjuk a következő, már bevált lefolyótisztító szereket és csak magukban használjuk és ne keverjük őket semmi más vegyszerrel.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.