Duguláselhárítás telefon

Fót duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Fót térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Fót területén:
– alap és gerinc vezeték dugulás megszüntetés
– WC. dugulás elhárítás
– mosogató lefolyó tisztítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó dugulás elhárítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van pontosan eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– időben mióta áll fenn a dugulás

Fót duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– szívó-nyomó vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Előzd meg, mielőtt nem késő!
Minden problémát meg lehet előzni, főleg az olyanokat, melyekről köztudomású, hogy léteznek, és védekezni lehet ellene. Ilyen a háztartásban előforduló dugulási problémák is. Ahol lefolyó van, ott dugulás is lesz, de ha megelőződ, akkor a dugulás és az ebből eredő problémák, költséges javítások elkerülhetőek.

Néhány jó tanács, hogy a lefolyód mindig átfolyó legyen:
1. Ne önts ételmaradékot se a mosogatóba, se a vécébe.
2. Mosogatás előtt töröld ki a zsírt vagy olajat az edényekből, mert a zsír és az olaj is megtapad a lefolyó falán, a szifonban. Ez a lerakódás minden mosogatói dugulás gyökere.
3. A mosogatógépet is kíméled, ha a zsíros edényekből kitörlöd a szennyeződést és az ételmaradékokat.
4. Használj lefolyószűrőt a mosogatóban, zöldség előkészítés és nagyobb ételmaradékok leöntése közben, a fürdőszobában pedig feltétlenül, legalább hajmosásnál, ha hosszú a hajad.
5. A használt tisztasági betéteknek, pelenkáknak rendszeresíts egy vécébe illő szemetest. Ne a vécébe dobáld ezeket, mert könnyen eltömítik a lefolyót, ráadásul az ilyen jellegű dugulást nem egyszerű orvosolni.

Egy kis odafigyeléssel megelőzheted azokat a kellemetlen problémákat, melyeket duguláselhárító szakemberrel javíttatni nagyon költséges dolog. Az odafigyelés viszont ingyen van!

Fót duguláselhárítás
Fót duguláselhárítás

Fót látnivalók és érdekességek:
Szeplőtelen katolikus templom
A Károlyi-kastély
Fáy-présház, étterem működik benne.
Vörösmarty-kunyhó
Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ
Németh Kálmán Emlékház
A Fóti-tó
Nagy-tó

Duguláselhárítás Fóton és környékén bontás nélkül, azonnali kiszállással, olcsó árakkal, méter díj nélkül. Womás és spirálos dugulás elhárítás Fót területén, hétvégén is. Fővezeték, mosogató vezeték, WC, fürdő kád, pallóösszefolyó, mosdó és zuhany duguláselhárítása Fót és környékén. (Fót, Fótújfalu, Fótfürdő, Fótliget)

És egy hasznos cikk:

Mit tehetünk ha eldugult a padlóösszefolyónk ?
Na, ez a fajta dugulás az ahol valóban sikeresek lehetünk ! Padlóösszefolyónkra általában A kézmosó és a fürdőkád van rákötve. Mindkét vezetékből jöhet: szőr, haj, bőr, mosószer, stb… Gumikesztyűt fel, majd a padlóösszefolyó tetejét szedjük fel. Itt igen gusztustalan dolgok fogadhatnak, ha rég nem takarítottuk ki. Gyakran, ez a tisztítás is elég a szabad lefolyáshoz, mivel itt szokott leggyakrabban megragadni egy jó adag mosószer maradvány és haj csomó.

Amennyiben itt nincs komolyabb szennyeződés, lépjünk tovább. Mindenképpen ki kell szerelnünk a bűzelzáró könyököt vagy dugót, csak kézügyesség kérdése. Ha meg van a tisztító nyílás két duguláselhárító módszer áll rendelkezésünkre. A spirálos és a vízsugaras. Általában a padlóösszefolyó vezetéke a WC. csésze alá vagy a függőleges strangra van rákötve.

Ne féljünk, mind kettő 2-3 méteren belül szokott lenni, így a spirált (csőgörényt) csak ilyen rövid szakaszon kell húzgálnunk, forgatnunk. Munka közben, ha tudjuk folyamatosan öblítsük a rendszert meleg vízzel. A második módszer a padlóösszefolyó vezeték kitisztításához a slagos-zuhanycsöves módszer. Dugjuk be a csőbe a zuhanycsövet, ha nem ér oda akkor szereljünk fel valahova egy fél colos slagot, kicsit tömítsük el a tömlő mellett, majd adjuk rá a nyomást. Ez szinte minden esetben segíteni szokott.