» » Göd duguláselhárítás
Duguláselhárítás telefon

Göd duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Göd térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Göd területén:
– alap és gerinc vezeték dugulás megszüntetés
– WC. duguláselhárítás
– mosogató lefolyó duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van pontosan eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– időben mióta áll fenn a dugulás

Göd duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– szívó-nyomó vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Házi praktikák és megoldások dugulás ellen
A mosogató, a fürdőkád, a zuhanytálca, vécé mind olyan területek, ahol a tiszta víz befolyik, majd a használatot követően a szennyvíz elfolyik. Tiszta lefolyó esetén ez így működik, napi szinten nagyon sokszor. Minél nagyobb a család annál gyakrabban veszik igénybe a ház ezen területeit, így a lefolyók dugulására is nagyobb esély mutatkozik.

Ha már a probléma adott, és látható eredménye van annak, hogy a használt víz nem folyik el, érdemes kipróbálni a házi praktikák némelyikét, hogy a dugulás megszűnjön. Mosogató esetében az első legyen egy alapos mosogató szifontakarítás, ez sokszor elégnek bizonyulhat, majd jöhet a pumpálás. Ha ez nem segített akkor jöhet a háztartási szereket árusító boltban megvásárolható lefolyótisztító szer. A lefolyótisztítók választéka óriási, az árak közel azonos kategóriába tartoznak, így a tisztítóhatást biztosító vegyszertől függhet, hogy melyiket kell használnod. Mindig csak egyfélét öntsünk bele, mert a különféle vegyszerek reakciója ismeretlen!

A további dugulás elkerülése érdekében érdemes a lefolyókat havonta tisztítani, hogy a család folyó ügyei akadálytalanul távozzanak a csatornába. Megelőzés érdekében pedig szerezz be lefolyószűrőt a konyhába, hogy a nagyobb ételmaradékok ne kerüljenek bele az elfolyó rendszerbe, de egy kell a fürdőszobai lefolyóba is, hogy a hajcsomók se okozzanak később gondot. amennyiben csak tiszta vizet engedünk a lefolyóba ne használjuk a lefolyó szűrőt, mert nem lesz átöblítve a lefolyóvezeték a lassan áramló víztől.

Göd látnivalók és érdekességek:
Contra Constantiam
Schöffer-kastély
Walch-ház
Latabár-villa
Huzella-villa
Szapáry kastély
Kincsem istálló

Duguláselhárítás Göd környékén bontás nélkül, azonnali kiszállással, olcsó árakkal, méter díj nélkül. Womás és spirálos dugulás elhárítás Göd területén, hétvégén is. Fővezeték, mosogató vezeték, WC, fürdő kád, pallóösszefolyó, mosdó és zuhany duguláselhárítása Göd és környékén.