Duguláselhárítás telefon

Kistarcsa duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Kistarcsa térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Kistarcsa területén:
– alap és gerinc vezeték dugulás megszüntetése Kistarcsán
– WC. dugulás elhárítás
– mosogató lefolyó tisztítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó tisztítás Kistarcsán
– zuhany és kád lefolyó dugulás elhárítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van pontosan eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– időben mióta áll fenn a dugulás

Kistarcsa duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– szívó-nyomó vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás
Munkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Fürdőkád duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhanyzó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól

Apró odafigyeléssel megelőzhető lenne a baj!
Talán korunk modern felfogásának tudható be, hogy nem figyelünk háztartásunk olyan elemeire, melyek láthatatlanul szolgálják mindennapjainkat, mint például a szennyvízelvezető rendszer.

A mosogatóba, vécébe süllyesztett ételmaradékok, a fürdőkád lefolyójába hagyott hulló haj, a körömmaradványok, mindenféle szépségápoló szerek és kenceficék szép lassan, de biztosan eltömíti a lefolyó víz útját. A dugulás láttán kezdődik a kétségbeesés, holott egy kis odafigyeléssel megelőzhető lenne a probléma.

Mi lenne a megoldás?
1. Az ételmaradékokat gyűjtsd össze, és a legrosszabb esetben a szemetesbe dobd ki.
2. A zsír- és olajmaradványokat papírtörlővel töröld ki, majd ezután mosogasd el a piszkos edényt.
3. A fürdőkád lefolyójából, mosdóból mindig legyen kiszedve a haj, levágott köröm, ne kerüljön bele a mosdó, fürdőkád szifonjába.
4. A vécébe ne kerüljön bele semmilyen szintetikus anyag, mert az nem bomlik el. Ha a vécébe kerül a pelenka, betét, tampon, és mindenféle ételmaradék – garantáltan eldugul a vécéd. A WC. dugulást pedig, a csésze felbontása nélkül nagyon nehéz leküzdeni, még a szakembereknek is.
5. Rendszeresen tisztítsd meg a lefolyókat. Sokféle vegyszer – vízkőtelenítőtől kezdve a fertőtlenítőn át a zsíroldóig – kapható a kereskedelemben, melyekkel megelőzhető a dugulás kialakulása.

Kistarcsa duguláselhárítás
Kistarcsa duguláselhárítás

Kistarcsa látnivalók és érdekességek:
Bódi László (Cipő) sírja
Simándy József szobra (Simándy tér)
Szent Imre herceg szobra
Hősi emlékmű
Emlékfal
Hősi kopjafa
Székelykapu
Flór Ferenc szobra

Duguláselhárítás Kistarcsa és környékén bontás nélkül, olcsón, azonnali kiszállással, olcsó árakkal, méter díj nélkül. Womás és spirálos dugulás elhárítás Kistarcsa teljes területén, hétvégén is. Fővezeték, mosogató vezeték, WC, fürdő kád, pallóösszefolyó, mosdó és zuhany duguláselhárítása Kistarcsa és környékén. (Zsófialiget, Hollandia telep, Fenyvesliget, Kerepes, Nagytarcsa)

És egy hasznos cikk:

Toplista a dugulásért felelős anyagok között
A dugulás kialakulása egy folyamat, akármelyik helyiségről is beszélünk. De minden dugulás kialakulásáért vannak olyan anyagok, melyek az első helyre pályáznak. Lássuk mik is ezek…

A konyhai dugulás esetében minden dugulásért elsősorban a zsiradék és olajmaradványok a felelősek. Ezek a hidegben megdermedve szinte ragasztóanyagként szolgálnak az olyan egyéb anyagok megtapadására, melyek összességében egy kemény anyaggá kövülve okozzák a dugulást. Ezt rögtön követi a sűrű, balzsamos, fehér mosogatószer, ami gyenge zsíroldó képessége révén nem oldja fel a mosogatni kívánt edény szennyeződését, sőt még lerakódást is okoz. Tehát ezeket a sűrű, fehér „kézkímélőnek” kikiáltott mosogatószereket soha ne használjuk, mert hosszútávon dugulást fognak okozni.

A fürdőszobai dugulás esetében a szépségápolási szerek és a tisztálkodásra használt anyagok jelentik a ragasztóanyagot a további lefolyóba került anyagoknak. Nyáron a naptej és a napolaj, hidratáló, testápoló is a dugulásra hajlamosító anyagok toplistájára kerül. A zuhanykabin, szauna lefolyójára szintén rossz hatással van a rengeteg olaj, krém használata.

Nem az a cél, hogy ezeket ne használd a mindennapi életed során, de fontos, hogy a lefolyók tisztaságára is odafigyelj. Kérd szakember tanácsát, segítségét, vagy tisztítsd magad heti rendszerességgel, hogy a dugulást megelőzd. Ha pedig már kialakult a dugulás, akkor hívj szakembert, aki azonnal, rövid határidőn belül megoldja helyetted a problémádat. Hogy mit tehetünk házilag: egy marék szódabikarbóna, rá egy bögre ecet a lefolyóba, ezután várjunk 10 percet és öntsük nyakon egy fazék forró vízzel az egészet. Garantált a hatás.