Duguláselhárítás telefon

Így szedd szét a mosogatószifont dugulás miatt

Így szedd szét a mosogatószifont dugulás miatt
Ha dugulás van a mosogatóban, akkor nagy valószínűséggel szét kell szedni a mosogató szifonját. Mire kell figyelned, ha te állsz neki a szifon szétszedésének és kitisztításának.

Jellemzők

Többnyire minden mosogató lefolyórendszere műanyagból készült. A kifolyócső, mely a szifonhoz csatlakozik, egy csavaros menetű szorítóval van összekötve. Ebben a csatlakozóban is van tömítőgyűrű, általában lapos 40 mm-es méretű, amire összeszereléskor nagyon figyelned kell, mert ha rosszul helyezed vissza a helyére, akkor a lefolyód ereszteni fog, rosszabbik esetbe, ha beesett a csőbe lemegy a lefolyón és újabb dugulást okozhat.

Szerelés

A szifon szintén csavaros menettel csatlakozik a lefolyóhoz vezető csőhöz, ahol szintén van tömítőgyűrű, ezek általában 40 mm-es kúpos tömítések, ezekre is oda kell figyelned. Jó tanács: a menetes csatlakozóknál lévő csőkötéseknél mindig folyásirányba nézzen a kúp vékonyabbik fele.

Maga a szétszedés nem ördöngösség, ha odafigyelsz arra, hogy ne roppantsd meg a műanyag alkatrészeket, és a tömítőgyűrűket sem gyűröd meg, mikor összeszereled újra a már tiszta, dugulásmentes lefolyórendszert a mosogatónál. Az összeszerelés is menni fog, ha odafigyelsz arra, hogy minden alkatrész a helyére kerüljön.

A tisztítás

Alaposan tisztítsd meg a mosogató és a szifon közötti csövet, és nem árt, ha a szifonból a csatornába vezető csőbe is küldesz egy lefolyótisztító vegyszeradagot, hogy az ott keletkezett lerakódástól is megszabadítsd a lefolyórendszert. Flexibilis mosogató szifon esetén, nézzük meg túl hosszú és nem lóg nagyon le a szifon. Mert ez is lassíthatja a víz áramlását. Ha túl hosszú lenne vágjunk le belő vagy kössük fel vagy támasszuk a lelógó részt.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Szolgáltatások

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.