Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás csőgörénnyel

Duguláselhárítás csőgörénnyel

A vízelvezető rendszer dugulása az egyik legkellemetlenebb és legproblémásabb dolog egy háztartás életében. Ha nem folyik el a szennyvíz megáll egy családi élet! Ezért mindenki keresi a legjobb megoldást arra az esetre, ha a dugulás bekövetkezik azonnal legyen rá megoldás. A vegyszerek mellett előfordul, hogy nem elegendő leereszteni a lefolyóba, vécébe egy flakon dugulás elleni szert, port, granulátumot. Szükség lehet még egy – két mechanikus eszközre is ahhoz, hogy a dugulás megszűnjön.

Mire jó?

A csőgörény mechanikus eszköz, melyet a dugulás megszüntetésére használnak. Praktikus eszköz, mely bármelyik nagyobb barkács áruházban kapható. Az egy-két méteres, vékonyka változat pusztán pénzkidobás, a dobos kiszerelés már megéri a rászánt 10-15 ezer forintos vételárat, tekintettel arra, hogy egy szakember is elkérheti ezt az összeget duguláselhárítás címén. Figyelembe kell venni azt a szempontot is, hogy könnyű használni, ráadásul egy háztartásban nem csak egy lefolyó van, hanem legalább három, ahol dugulás alakulhat ki. Az árát visszahozza, ha már két lefolyónál használni tudtuk.

Fontos

Fontos azonban megemlíteni, hogy a 8-10 mm átmérőjű kézi csőgörény nem pótolhatja a több százezer forintos profi ipari berendezéseket. Ezért a felhasználási köre is behatárolt. Kézmosó és padlóösszefolyó dugulásra tökéletesen alkalmas lehet.

És egy tuti kis videó: Duguláselhárítás csőgörénnyel

Ha nem megy házilag

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal, garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.