» » Duguláselhárítás csőgörénnyel
Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás csőgörénnyel

Duguláselhárítás csőgörénnyel
A vízelvezető rendszer dugulása az egyik legkellemetlenebb és legproblémásabb dolog egy háztartás életében. Ha nem folyik el a szennyvíz megáll egy családi élet! Ezért mindenki keresi a legjobb megoldást arra az esetre, ha a dugulás bekövetkezik azonnal legyen rá megoldás. A vegyszerek mellett előfordul, hogy nem elegendő leereszteni a lefolyóba, vécébe egy flakon dugulás elleni szert, port, granulátumot. Szükség lehet még egy – két mechanikus eszközre is ahhoz, hogy a dugulás megszűnjön.

A csőgörény mechanikus eszköz, melyet a dugulás megszüntetésére használnak. Praktikus eszköz, mely bármelyik nagyobb barkács áruházban kapható. Az egy-két méteres, vékonyka változat pusztán pénzkidobás, a dobos kiszerelés már megéri a rászánt 10-15 ezer forintos vételárat, tekintettel arra, hogy egy szakember is elkérheti ezt az összeget duguláselhárítás címén. Figyelembe kell venni azt a szempontot is, hogy könnyű használni, ráadásul egy háztartásban nem csak egy lefolyó van, hanem legalább három, ahol dugulás alakulhat ki. Az árát visszahozza, ha már két lefolyónál használni tudtuk.

Fontos azonban megemlíteni, hogy a 8-10 mm átmérőjű kézi csőgörény nem pótolhatja a több százezer forintos profi ipari berendezéseket. Ezért a felhasználási köre is behatárolt. Kézmosó és padlóösszefolyó dugulásra tökéletesen alkalmas lehet.

És egy tuti kis videó: Duguláselhárítás csőgörénnyel