Duguláselhárítás telefon

Szódabikarbóna, a mindenes csodaszer

Szódabikarbóna, a mindenes csodaszer

Tényleg mindenre jó?

Azt már biztosan tudod, hogy a szódabikarbóna jó hatással van az égő gyomorra. De azt talán nem tudod, hogy ez a háztartásban főzésre alkalmas csodaszerrel a lefolyók dugulása ellen is felveheted a harcot.

Ki ne ismerné azt a kellemetlen érzést, mikor látja, hogy nem folyik le a használt víz például a kézmosóból vagy a fürdőkádból. Ki ne állt volna döbbenten a mosogató előtt, mert nem folyt le a mosogató lé. Ha eddig nem tapasztaltál ilyet, akkor szerencsés vagy, ha igen, akkor tudhatod milyen érzés: nem tudod, mit tegyél.

Adagolás

Két nagy evőkanál szódabikarbóna a háztartási 20 %-os ecettel leöntve csodákra képes. Habzik,  pezseg – biztos jele, hogy a két anyag dolgozik.  Addig ismételd meg, míg a lefolyó átfolyó nem lesz. Ha a dugulást sikerült elhárítani, ne felejtsd el hetente megismételni a folyamatot – pusztán megelőzésképpen. A szódabikarbóna nem csak tisztít, de fertőtlenít is, így érdemes hetente megismételni a szódabikarbónás kezelést. További jó hír, hogy ez a két anyag környezetkímélő természetes anyag, használatukkal nem terheled a környezetet.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mit, mikor?

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal, garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.