» » Szódabikarbóna, a mindenes csodaszer
Duguláselhárítás telefon

Szódabikarbóna, a mindenes csodaszer

Szódabikarbóna, a mindenes csodaszer
Azt már biztosan tudod, hogy a szódabikarbóna jó hatással van az égő gyomorra. De azt talán nem tudod, hogy ez a háztartásban főzésre alkalmas csodaszerrel a lefolyók dugulása ellen is felveheted a harcot.

Ki ne ismerné azt a kellemetlen érzést, mikor látja, hogy nem folyik le a használt víz például a kézmosóból vagy a fürdőkádból. Ki ne állt volna döbbenten a mosogató előtt, mert nem folyt le a mosogató lé. Ha eddig nem tapasztaltál ilyet, akkor szerencsés vagy, ha igen, akkor tudhatod milyen érzés: nem tudod, mit tegyél.

Két nagy evőkanál szódabikarbóna a háztartási 20 %-os ecettel leöntve csodákra képes. Habzik,  pezseg – biztos jele, hogy a két anyag dolgozik.  Addig ismételd meg, míg a lefolyó átfolyó nem lesz. Ha a dugulást sikerült elhárítani, ne felejtsd el hetente megismételni a folyamatot – pusztán megelőzésképpen. A szódabikarbóna nem csak tisztít, de fertőtlenít is, így érdemes hetente megismételni a szódabikarbónás kezelést. További jó hír, hogy ez a két anyag környezetkímélő természetes anyag, használatukkal nem terheled a környezetet.