Duguláselhárítás telefon

Veresegyház duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Veresegyháza

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Veresegyházán:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Veresegyház duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Duguláselhárítás szakemberekkel
A háztartásod dugulásos problémáira két irány mutatkozik. Az első, hogy azonnal meg akarod szüntetni a dugulást, a másik, hogy szakember segítségét kéred.

Mielőtt szakembert hívsz, nyilván meg akarod szüntetni a dugulást, ami nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt elképzeled. Nyilván a mosogató, mosdó szifonját szétszeded, a vécébe öntöd a drágábbnál drágább vegyszereket, még talán egy-két házi praktikát is kipróbálsz, de ha a dugulás nem szűnik, hívj szakembert.

A szakemberes dugulás elhárítással kapcsolatos ellenérzéseket győzd le: ma már nem csak falbontással tisztítják ki az eldugult csőrendszert. A profi szakemberek számos olyan speciális eszközökkel rendelkeznek, hogy fél óra alatt makulátlan tisztaságot tesznek a szennyvíz elvezető rendszeredben. Nincs falbontás, nincs nagy felfordulás, pusztán a dugulást szüntetik meg nagyon rövid idő alatt.

Ha dugulás alakul ki, sokkal nehezebbé válik a család élete, akár a konyhában, akár a fürdőszobában alakul ki a kellemetlenség. A gyors és hatékony segítség megrövidíti a család szenvedéseit, hosszabb távra oldja meg a problémádat. Az már csak rajtad múlik, hogy a következő dugulás mikor alakul ki, de egy kis odafigyeléssel ez nagyon-nagyon sokára fog bekövetkezni.

Veresegyház duguláselhárítás
Veresegyház duguláselhárítás

Veresegyház főbb nevezetességei:
Veresegyházi termálfürdő
Római katolikus templom
Római katolikus temető
Református templom
A medve és farkasmenhely

Duguláselhárítás Veresegyház környékén falbontás nélkül, olcsó fix, árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Veresegyház területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Veresegyház. (Táborhely, Mézesvölgy, Alvég, Felvég, Fővég, Csonkás, Ligetek, Széchenyidomb, Öreghegy, Harmatok)

És egy hasznos cikk:

Mitől is dugulhat el a zuhanytálcánk ?
Első sorban a rossz beépítéstől.  Gyakran előfordul, hogy már az új beépítés után is csak akadozva folyik le a nagyobb mennyiségű víz a lefolyón.  Ilyenkor a vízvezeték szerelő mester hibázott, és alul méretezett (nem a szerelőkészlethez való) csövet épített be, vagy a flexibilis lefolyócső összenyomódott a beépítést követően,  vagy a burkolás után építési törmelék került a csőbe.  Sajnos a végleges megoldást csak bontással lehet orvosolni.  Különféle lefolyótisztító szerekkel kár is próbálkozni!  Amennyiben viszont éveken keresztül tökéletesen működött a lefolyó,  van remény a duguláselhárítás sikerére.

Mit tehetünk,  mi magunk:
Először a konyhában fellelhető anyagokkal próbálkozhatunk,  mint a szódabikarbóna és ecet.  Ezen szerek lefolyóba öntését követően reakcióba lépnek egymással és a csőben lévő dugulást,  jó eséllyel eltávolítják egy éjszaka alatt. (2 evőkanál szódabikarbóna + 1 deci ecet)  Próbálkozhatunk még a kereskedelemben kapható dugulásmegszüntető anyagokkal is mint: a „Szi-ti” névre hallgató kristályos anyag,  melyet állni hagyjuk egy éjszakát,  majd reggel zubogó forró vízzel leöntjük.  Esetleg  a tusolócsővel is megnyomathatjuk a lefolyót – hátha a nyomás kiviszi az eltömődést. Szétszedni tilos a zuhanytálca szifont,  mert a későbbiekben szivároghat és  felkészülhetünk bontásra.