Duguláselhárítás telefon

Csatorna kamerázás árak

A csatorna kamerázás menete

A kamerás csővizsgálat az egyik legfontosabb lépés, ami megkímélhet minket attól, hogy szétbontsuk a padlót, a falat vagy felássuk az egész udvart. Dugulás esetén nem mindig egyértelmű, hogy pontosan mely szakaszon áll fenn a probléma. Márpedig az elhárításához tudni kell, hogy hol álljunk neki a munkának. A csatorna kamerázás erre kínál hatékony megoldást, mégpedig olyan árakon, hogy azok senkit sem kell, hogy elrettentsenek tőle.

Hogyan megy a csatornakamerázás?

A csatornakamerázás egy olyan eljárás, amely segítségével a szakemberek képet kapnak a csatornarendszer állapotáról és az esetleges problémákról. A csatornakamerázás során speciális kamerákat használnak, amelyeket a csatorna belsejébe helyeznek el, és képeket küldenek vissza a szakemberek számára.

Az eljárás során először a csatorna bejáratánál egy berudaló kábelre kötött kamera fej kerül a csatornába. Az optikai kamera továbbítja a képet a berudaló kábelen keresztül a szakemberek felé. A kamera lehetővé teszi a csatorna pontos felmérését, amelynek során a szakemberek számos információt nyerhetnek a csatorna állapotáról, mint például a méret, az anyag, hossza, lejtése, az eltömődések, a repedések és a törések.

A csatornakamerázás segítségével a szakemberek azonosíthatják a csatorna belsejében lévő problémákat, mint például a dugulásokat, az eltömődéseket, a sérüléseket és a repedéseket. Az eljárás lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy gyorsan és hatékonyan azonosítsák a problémákat, és javaslatot tegyenek a megfelelő megoldásokra.

Tisztítás woma kocsival

Amennyiben van rá lehetőség a kamerázás előtt érdemes a vizsgálandó csatornaszakaszt átmosatni, csatornamosóval. A tiszta csőszakaszban lát tökéletesen a csőkamera. Még a kisebb, repedések és sérülések is felszínre kerülnek, mivel a korszerű csatornakamera fejek kiváló optikával vannak felszerelve. A fejek mindig egyenes képet mutatnak, a giroszkópnak köszönhetően. A megfelelő fényerőről pedig a körkörös ledvilágítás gondoskodik. Hívja bátran duguláselhárító szakembereinket, fő területünk Budapest és Pest megye.

A csatornakamerázás árai 30 és 60 Eft között mozognak.

A csatornakamerázás jelentősége

A csatorna kamerázással nemcsak a felesleges munkát előzhetjük meg, de gondoljunk csak bele, mekkora plusz kiadást jelent, ha elkezdjük felszedni a járólapot, csak azért, mert szentül hisszük, hogy ismerjük a dugulás pontos helyét, miközben az teljesen máshol van. A kamerás csővizsgálat nem hagy kétségek között. Egyértelműen beazonosítja a dugulás helyét és annak típusát is, hiszen a kamera láthatóvá teszi magát a gócpontot. Innentől kezdve a szakembernek már minden információ a birtokában van ahhoz, hogy a lehető legkisebb felfordulással megszüntesse a dugulást.

A csatorna kamerázástól lehet ugyan ódzkodni, de sok felesleges kiadást és persze időt is megtakaríthatunk vele. Még mindig jobb erre kifizetni a pénzt, mint aztán azon gondolkodni, miből tudjuk majd újraburkolni a padlót vagy mikor lesz helyrehozva a kivésett fal. A mai professzionális csatornakamerák már helymeghatározó modullal is rendelkeznek.

A csatornakamera működési elve

Működési elve a következő: a kamera berudaló végére kerül fel a jeladó. A jelfogó egységet kívülről a talaj felett használja a szakember. A csatorna irányát lehet lekövetni, mivel figyelmeztető hangot ad a jelfogó, mikor a jel adó felett van. Fontos: csak előzőleg kitisztított csatornában lehet kamerázni és helyzetmeghatározást végezni. A profi ipari kamerák több millió forintba is kerülhetnek.

A videó felvételen jól látható a sérült csatorna, ahol a gyökér már be is hatolt.

A csatorna kamerázás és helymeghatározás árakról érdemes előre tájékozódni. A telefon hívást követően, szakértő munkatársunk pontos árakat fog közölni a csatorna kamerázás árairól.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Sérült lefolyó szakasz felderítése, csatorna kamera segítségével.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.
Csatornakamerázás Budapesten.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.