Duguláselhárítás telefon

Mosogató szifon bekötése házilag

Mosogató szifon bekötése házilag
Ha időszerűvé válik a mosogató szifont cseréje, saját kezűleg is el tudjuk ezt végezni. Nem szükséges hozzá tapasztalat és különleges szerszámok sem. A munkánkat pedig még inkább megkönnyítik a könnyen szerelhető műanyag szifonok, ezért ezeket érdemes választani úgy a mosogató, mint a mosdó alá.

A bekötésről

A szifon bekötésekor elsősorban a menetekre és tömítésekre kell vigyázni. Mivel ezek könnyen sérülő alkatrészek, ezért nem szabad, hogy kicsit is eldeformálódjanak, hiszen akkor a szifont csöpögni, folyni fog. Viszont jó hír, hogy a szifon bekötéséhez sem csavarokra, sem egyéb bonyolult alkatrészekre nincs szükség, ennek köszönhetően néhány perc alatt letudhatjuk ezt a munkát.

Jótanácsok a bekötéshez

A bekötéshez a szifon csomagolásában is megtaláljuk az útmutatót, de akár enélkül is könnyen rájöhetünk, hogy mi hova való, hiszen nincsen túl sok hibalehetőség. Ami fontos, hogy a menetet ne húzzuk túl, mert nem sok kell neki, hogy megsérüljön, megszakadjon, ezzel pedig már tönkre is tettük az új szifonunkat. A tömítéseket pontosan igazítsuk a helyükre, mert ha félrecsúszva rögzítjük őket, a víz rögtön megtalálja a maga útját a csövön kívülre.

Csak jótanács: legyen náluk, fűrészlap (ha hosszú lenne a fali bekötőcső mérete.) valamint érdemes még egy kis zsírt kikészíteni, mert szeretik a tömítések, ha vékonyan bezsírozzuk őket. Legjobban a lefolyócsonknál kell figyelnünk, itt jól meg kell húzni a csavart ami rozsdamentes lefolyólemezt fogja össze a mosogató szifon felső részével.

A csatorna kamerázás és helymeghatározás árakról érdemes előre tájékozódni. A telefon hívást követően, szakértő munkatársunk pontos árakat fog közölni a csatorna kamerázás árairól.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.