Duguláselhárítás telefon

Vízkő mentesítés a dugulások kialakulása ellen

Vízkő mentesítés a dugulások kialakulása ellen

Az eldugult lefolyóért általában a csőbe ragadt valamilyen szennyeződés vagy idegen tárgy a felelős. Ez lehet egy zsebkendő, egy leszakadt gomb, hajszál, köröm- vagy bőrdarabkák, ételmaradékok vagy vegyszermaradványok is. De gyakran egyszerűen a a leváló vízkő tehet a problémáról. Első és legfontosabb, hogy szifonjaink, (mosogató, kézmosó) és padlóösszefolyónk állapotát rendszeresen vizsgáljuk meg, ha kell szereljük szét és takarítsuk ki.

Ezért érdemes a rendszeres takarítás alkalmával nemcsak a látható, hanem a csövek mélyén található szennyeződéseket is eltávolítani. A csövek oldalán található vízkövet boltban kapható vegyszerekkel, de a kamrában vagy a konyhaszekrényben álló házi szerekkel is eltávolíthatjuk.

Lehetőségek

Remek vízkőoldó például az ecet – komolyabb szennyeződés esetén töményen, általános tisztításra hígítva –, a citromlé vagy a citromsav. Öntsünk a lefolyóba 20 százalékos ecetet, hagyjuk hatni egy órát, majd mossuk át forró vízzel. Eldugulásra hajlamosabb lefolyóinknál, az ecetes forró vizes átmosatást akár hetente is megismételhetjük.

A vízkő leggyakrabban a WC. csészében okozhat gondot. A vízkő WC. fajansz belsejében alakulhat ki. Ilyenkor mint a smirgli felületén, úgy tapad meg rajta minden papír és szennyeződés. A lerakódás első sorban az öblítő víz spórolásból származhat. Ezért igen is nagyon fontos a megfelelő öblítő víz mennyiség és a rendszeres karbantartó vízkő mentesítés.

Szolgáltatások

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.