Duguláselhárítás telefon

A strang szellőző és légbeszívó szelep jelentősége

A strang szellőző és légbeszívó szelep jelentősége

A strang szellőző és a légbeszívó szelep fontosságát minden épületgépészettel és kivitelezéssel foglalkozó tapasztalt szakember ismeri. Mégis sok lakásból hiányoznak ezek a csatorna szellőzést biztosító megoldások, ennek következtében pedig csatornabűz szabadulhat fel. Ha a kellemetlen szagokat terjengeni érezzük, alapos a gyanú, hogy vagy dugulás áll fenn vagy – és ez a leggyakoribb eset – a csatorna kiszellőzéssel kapcsolatban merültek fel problémák.

Mire jó még

A strang szellőző és a légbeszívó szelep azonban nemcsak arra jó, hogy a csatornaszag keletkezését megakadályozzák. Ezenfelül fontos szerepük van a bűzelzárók védelmében, mivel megakadályozzák mind a vákuum, mind a túlnyomás kialakulását. Általuk a csatornarendszert érintő korróziós hatások is mérsékelhetők. A rendszer megfelelő szellőzését biztosítja a strang szellőző, melyet a rendszer kialakításakor lehet beépíteni.

Az utólagos beépítés

Bár utólag is van mód az elhelyezésére, de fontos tudni, hogy ilyenkor ez már bontással jár együtt. Ha a már meglévő rendszerben utólag szeretnénk kiépíteni a szellőzést, akkor a légbeszívó szelep lesz a megoldás. Ezt akár házilag is beépíthetjük, de aki nem biztos magában, forduljon inkább szakemberhez, annál is inkább, mivel a szelep helyének pontos meghatározása is lényeges a későbbi tökéletes működés szempontjából. Ha a padlóösszefolyóból vagy a zuhanytálcából, rendszeresen eltűnik a víz, ha a csatornaszag már megszokottá válik, biztosak lehetünk benne, hogy a strangszellőző vagy légbeszívó szeleppel van a probléma.

Utólag beépített, fürdőszobai légbeszívó szelep a mosdó szifonján elhelyezve.

Szolgáltatásaink Budapesten

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Utólag beépített, konyha légbeszívó szelep a mosogató szifonján elhelyezve.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.