Duguláselhárítás telefon

Dugulás a WC.-ben, mit lehet tenni házilag?

Dugulás a WC.-ben, mit lehet tenni házilag?
Ha eldugult a WC., még az sem ok arra, hogy rögtön pánikba essünk. Vannak olyan, házilag is alkalmazható módszerek, melyekkel akár percek alatt megoldhatjuk a problémát – természetesen csak szerencsés esetben, mert előfordulhat az is, hogy a dugulás mértéke miatt már csak szak a duguláselhárító szakember segítségben bízhatunk.

Ám mielőtt kihívnánk a szerelőt, néhány praktikával mégis érdemes megpróbálkozni. Ezek veszélytelenek, általuk a helyzetet nem ronthatjuk, csak segíthetünk magunkon. A WC. duguláselhárítást kezdjük a forró vízzel! Több fazéknyi vizet lobogó forrón próbáljunk meg minél magasabb nyomással leönteni a lefolyóban. Nem is hinnénk, hogy önmagában a forró víznek mekkora ereje van a lerakódásokkal szemben! Ha némi mosogatószert is adagolunk hozzá, ezt az erős megduplázhatjuk.

Amennyiben ez a módszer a fennálló dugulással szemben mégsem válna be, következhet a WC. pumpa, amiből a legjobb, ha peremes változatot tartunk otthon. Ki hinné, hogy a WC. dugulások 90%-át ezzel az egyetlen eszközzel orvosolni lehet? A fennmaradó 10% azonban már a szakemberek feladatai közé tartozik. Fontos, hogy WC.-nél se lefolyótisztító szereket, se sósavat ne használjunk, mert ilyen csőátmérőnél ezek a szerek teljesen hatástalanok. A csőtisztító spirállal sem érdemes kísérletezni, mert bevezetni a csésze torkán az eldugult szakaszig, szintet lehetetlen. Ha pedig WC. csésze felszedését válasszuk, a csésze nagyon könnyen berepedhet, eltörhet. Sajnos szakemberre lesz szükségünk.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

WC. dugulás esetén ez a csúcs fegyver!

Mop felmosó, minta WC. dugulások leghatékonyabb fegyvere. Sajnos nem túl gusztusos feladat, de súlyos ezreket spórolhatunk meg vele, ha feláldozzuk a felmosót. Hogyan? Ritmikusan pumpáljuk a felmosóval az eldugult WC. csészét, a hosszú szár miatt nagy erőt tudunk kifejteni és gyakran el tudjuk lökni a dugulást.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.