Duguláselhárítás telefon

Gödöllő duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Gödöllő térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Gödöllő területén:
– alap és gerinc vezeték dugulás megszüntetés
– WC. duguláselhárítás
– mosogató lefolyó duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van pontosan eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– időben mióta áll fenn a dugulás

Gödöllő duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– szívó-nyomó vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Hogyan előzd meg a kültéri csatornarendszered eldugulását?
A legtöbb háztulajdonosnak eszébe sem jut a saját csatornarendszere, amíg a dugulás ki nem alakul benne, és a háztartásában keletkező szennyvíz vissza nem köszön. Ha viszont a külső csatornarendszerben dugulás alakul ki, nem csak a belső csatornarendszer látja kárát: éppen ezért gyors és hathatós segítségre van szükség!

Ahhoz, hogy azokat a problémákat megelőzzük, melyeket egy külső vagy belső csőrendszerben kialakult dugulás okoz, fontos, hogy nagy gondot fordítsunk szennyvízelvezető rendszerünk karbantartására, tisztítására is.

Évente egyszer egy rendszerátmosást ajánlatos véghezvinni – akár szakember segítségével is. Az év többi napján pedig a megelőzésre kell nagyobb gondot fordítani. A belső lefolyók tisztán tartása mellett a kültéri csatornarendszer kimeneti nyílását, a szennyvíz aknákat és tisztító aknákat is ellenőrizni kell. Amennyiben emésztőgödörbe vagy szennyvíztartályba kerül az összegyűjtött szennyvíz, mindig tartsuk szemmel a gödör vagy tartály szennyvíz szintjét – ugyanis a problémákat nagy százalékában a gödör szennyvíz telítettsége okozza.

Nem csak a háztartás belső csatornahálózata a fontos, a külső szennyvíz elvezető rendszerre is oda kell figyelni, hogy a családi élet simán működjön!

Gödöllő duguláselhárítás
Gödöllő duguláselhárítás

Gödöllő látnivalók és érdekességek:
Gödöllői Királyi Kastély
Máriabesnyői kegyhely
Egykori Hamvay-kúria
Szent István Egyetem botanikus kertje
Gödöllői Méhészeti Múzeum
Agrártörténeti Műszaki Gyűjtemény
Gödöllői Szent István Egyetem
Erzsébet-szobor
Nepomuki Szent János-szobor
Szent Flórián-szobor

Duguláselhárítás Gödöllő környékén bontás nélkül, azonnali kiszállással, olcsó árakkal, méter díj nélkül. Womás és spirálos dugulás elhárítás Gödöllő területén, hétvégén is. Fővezeték, mosogató vezeték, WC., fürdő kád, pallóösszefolyó, mosdó és zuhany duguláselhárítása Gödöllő és környékén. (Gödöllő, Alvég, Fenyves, Máriabesnyő, Haraszt, Kertváros)

És egy hasznos cikk:

Csatorna sérülések, a gyökerek a tettesek
Minden kedves olvasónk figyelmét felhívom, hogy csatorna nyomvonalára és közelébe, soha ne ültessünk fákat vagy bokrokat. Hiába készült a csatorna rendszerünk a legkorszerűbb anyagokból, évek elteltével az életerős fa gyökérzete megnyomhatja, szélsőséges esetben el is törheti a csatorna csövet. A szennyvíz aknák is ki vannak téve az elgyökeresedésnek.

Hihetetlen, de képes a tégla falazaton és a betonon is áttörni a gyökérzet. Korábban úgy gondolták a vízvezeték szerelők, hogy csak a sérült, korrodált csöveken tud kárt tenni a gyökérzet. Ez részbe igaz is, mivel a csatorna belsejébe valóban csak a repedéseken keresztül juthat be a gyökérzet, azonban a hatalmas fák gyökere képes megemelni a csatornát, így a működéshez, létfontosságú lejtési szög is megváltozhat.

A duguláselhárító szakemberek, a speciális gyökérvágó fejekkel el tudják távolítania a dugulást okozó gyökérzet jelentős részét. Végső megoldást azonban csak az érintett csatorna rész cseréje fog hozni, valamint a fa vagy bokor kivágása.