Duguláselhárítás telefon

Üröm duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Üröm

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Üröm területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Üröm duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

WC. duguláselhárítása házilagos módszerekkel
Eldugult a WC, nem kell egyből kétségbe esni! Akár egyetlen eszköz is elég lehet ahhoz, hogy megoldjuk a problémával. Az esetek jelentős százalékában a WC. pumpa meghozza a várt eredményt, mindenképpen érdemes beszerezni egyet. A WC. pumpák is több változatban kaphatók, két fajta van ami valóban hatékony lehet: a hagyományos fa nyelű fekete gumiharang végű, a másik pedig a szűkített végű típus. Ez a szűkített végű típus sokkal jobban passzol a WC. kagyló lefolyó nyílásához, ezért ezzel a fajta pumpával sokkal nagyobb nyomást és vákuumot tudunk kelteni.

Ha ez a módszer sem hozza meg a dugulás megszűnését tovább próbálkozhatunk a a felmosóval is. A vízzel telt WC. csésze torkán letuszkoljuk a felmosó fejet, majd a hosszú erőkarként szolgáló felmosószárat ritmikusan elkezdjük mozgatni (pumpálni) fel és le. Ha erre sem oldódik meg a dugulás akkor már csak egy módszer marad: a lobogó forróvizet öntünk a WC.-be, hátha ez megindítja a dugulást.

Üröm duguláselhárítás
Üröm duguláselhárítás

Üröm főbb nevezetessége:
Alekszandra Pavlovna sírkápolnája
Római katolikus temploma
Református templom

Duguláselhárítás Üröm környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, azonnal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Üröm területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany vezeték dugulás elhárítása Üröm és környékén.

És egy hasznos cikk:

A lefolyócső ideális lejtése:
Most a pontos százalékokba és lejtési szögekbe nem akarok részletesen bele menni, bízzuk ezt a csatorna fektetéssel foglalkozó vízvezeték szerelő szakemberre. Általánosan elmondható, hogy a helyes lejtés: 3 ezrelék és 10 ezrelék között kell hogy legyen. Ha nem így történik a szerelés, akkor előbb vagy utóbb dugulás fog kialakulni. Túl nagy lejtésnél a víz „lesiet” és a tartalmat ott hagyja, ha kicsi a lejtési szög akkor pedig nagyon lassan fog lemenni a szennyvíz és előbb-utóbb dugulás lesz.

Nagyon fontos még megemlíteni, hogy csak helyesen méretezett és kiváló minőségű lefolyócső lefektetése javasolt. A föld alatti csatornaszakasznál különösen fontos, a megfelelően tömörített talaj és a fektetési mélység helyes beállítása is.