Duguláselhárítás telefon

Mogyoród duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Mogyoród

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Mogyoród területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Mogyoród duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Amikor csak szakember segíthet!
Konstatálod a problémát: nem folyik el a szennyvíz. Kétségbeesel, vagy megoldod a problémát? Nem is olyan egyszerű eldönteni a kérdést. A könnyebb döntés meghozatalában segítünk, a döntést viszont neked kell meghoznod! Egy ügyes kezű háziasszony is szét tudja szedni a mosogató vagy mosdó szifonját. Kitakaríthatja azt, és azt a csőszakaszt, ami a mosogatóból, mosdóból a szifonba vezet. De ha ez nem elég, akkor jöhet a szakemberes segítség.

Vannak olyan dugulásra hajlamos pontok egy háztartásban, melyek dugulás esetén csak és kizárólag szakember segítségével oldható meg a probléma. Ilyen pontnak számít a zuhanytálca lefolyója, a fürdőkádé, de még a padlóösszefolyó is. Ha a házi módszerekkel nem tudod megszüntetni a dugulást, akkor feltétlenül hívj szakembert, mert olyan érzékeny és/vagy bonyolult lehet például a zuhanytálca szifonrendszere, hogy ha azt szétszeded, nem biztos, hogy össze is tudod rakni.

A szakember nem csak a dugulás elhárításához ért, hanem a lefolyó rendszer szétszedéséhez és összeszereléséhez is, ráadásul garanciát vállal munkájára. A döntés a te kezedben van: te próbálod megszüntetni a dugulást, vagy szakembert hívsz.

Mogyoród duguláselhárítás
Mogyoród duguláselhárítás

Mogyoród főbb nevezetessége:
Katolikus barokk templom
Kálvária és Nepomuki Szent János szobor
Hungaroring
Pince sor
Aquaréna élményfürdő és starnd

Duguláselhárítás Mogyoród környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, azonnal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Mogyoród területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany vezeték dugulás elhárítása Mogyoród és környékén. (Klastromhegy, Kútvölgy, Újfalu, Fót, Mogyoród)

És egy hasznos cikk:

Légbeszívó szelep jelentősége és működése
Légbeszívó szel beépítésére egy ingatlannál alapvetően nincs szükség. Szükségességét csak épületgépészeti hibák indokolhatják. Mikor szüksége utólagosan a légbeszívó szelep beépítése ? Leggyakrabban a strang szellőző hiánya és rossz lejtések indokolhatják.  Amennyiben több szintes ingatlanról van szó, kötelező lenne a tetőre kivezetett strangszellőző kiépítése. Ennek funkciója, hogy az emeleten leengedett víz (WC tartály) ne rántsa ki a bűzzáró szifonokból és padló összefolyókból a vízmennyiséget.

Ez a lezúduló víz ugyan is vákuumot kelt és ha nincs levegő után pótlása onnan szív vizet ahonnan tud. Ha utólagos strangszellőző kiépítésére nincs lehetőség akkor marad a légbeszívó szelep. Ez az elmés szerkezet könnyen felszerelhető mosogatók és kézmosók szifonja mellé, így folyamatosan tud levegőt venni a leeresztett víz. A légbeszívó szelep utólagos beépítésével, mosogatónk és kézmosók vize is lendületesebben fog lemenni és a WC. csészében lehúzott nagyobb mennyiségű víz vákuum hatása sem fogja lerántani padlóösszefolyónkból és szifonunkból a bűzzáró vizet.