» » SZUEZ szifon is eldugulhat?
Duguláselhárítás telefon

SZUEZ szifon is eldugulhat?

SZUEZ szifon is eldugulhat?
Szerencsére a csatornarendszer kiépítését is szabványok, törvényi előírások garantálják, hogy minden épület csatornarendszere egyazon elgondolás alapján készüljön el. Így a SZUEZ szifon kialakítását is szabványnak megfelelően szabad kiépíteni, ezzel is nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy ha dugulás keletkezik benne, akkor a szakember gyorsan és hatékonyan elhárítsa a problémát.

A SZUEZ szifon tulajdonképpen nem más, mint a padlóösszefolyó, mely alkalmas arra, hogy nagy mennyiségű szennyvíz egy időben kijusson a csatornarendszerbe. Miután nagy mennyiségű szennyvíz zúdul keresztül a SZUEZ szifonon, nagy az esélye annak is, hogy eldugul, főleg, ha a leengedett szennyvíz olyan szennyeződésekkel van tele, melyek elősegítik a dugulás kialakulását.

Ezért nagyon fontos, hogy azok a háztartások, melyekben a SZUEZ szifon kialakításra került, tekintettel legyenek a szifon tisztaságára is. Folyamatos ellenőrzés mellett a padlóösszefolyóban kis valószínűséggel alakul ki dugulás, ám ha az ellenőrzést mellőzi a háztartás, akkor bizony szakember segítségét kell kérni a dugulás elhárítására.