» » Dugulás ellen kólával
Duguláselhárítás telefon

Dugulás ellen kólával

Dugulás ellen kólával
Melyik az az anyag, amely megtalálható a kólában, és a dugulás ellen is kiváló háziszer?

Számos egészséges életmóddal kapcsolatos cikkben olvashattad már azt, hogy a kóla mennyire egészségtelen az emberi szervezetre. A rengeteg adalékanyag mellett egy olyan anyag is van a listán, ami valóban egészségtelen az embernek, de hatékony segítséget jelent a háztartásod lefolyóinak tisztításában. Ez pedig nem más, mint a foszforsav.

Számos házi praktika van, melyek segítségével sokat tehetsz a lefolyóid tisztaságáért, enyhébb dugulások elhárításáért. Új őrületként jelenik meg, – melyeket olyan gyakorló háziasszonyok gyakorlati tapasztalatokkal támasztanak alá, akik kipróbálták már – a kólával való tisztítás. Egyszerűen beleöntötték a vécébe, mely pezsgett, habzott, szaglott, majd bizonyos idő után leöblítették. A videók tanúsága szerint maradéktalanul lemarta a kóla a kialakult vízkövet.

Újabb csodaszer a lefolyók tisztán tartásáért, köszönhetően azoknak a kíváncsi háziasszonyoknak, akik kísérletező kedvüknek hála, maguk akarták megoldani a lefolyóik dugulásos problémáit. Egy újabb ötlet, amit érdemes kipróbálni, mielőtt szakembert hívsz a lefolyód dugulásának elhárítására.