Duguláselhárítás telefon

Hogyan előzhetjük meg a dugulások kialakulását?

Hogyan előzhetjük meg a dugulások kialakulását?

Beltérben

Mosogatásnál ne sajnáljuk a bőséges meleg vizet és ne vigyük túlzásba a különféle kemikáliák használatát,  mivel túlnyomórészt a mosogatószerek a felelősek a kialakult dugulásokért.  Hetente egyszer végezzünk forró vizes öblítést. Legalább félévente tisztítsuk ki a szifont.  Ételmaradékot,  vagy darabos zöldség-gyümölcs hulladékot szintén ne öntünk a mosogatóba, ha csak nem nem hobbink a  duguláselhárítás.  A szűrő használata nem minden esetben indokolt,  mivel csökkenti a víz áramlását és öblítő képességét.

Hol használjuk

Kádak,  zuhanyzók lefolyóját viszont nyugodtan elláthatják a hosszú hajú emberek szűrővel, mivel itt gyakran okoz problémát a fürdéssel zuhanyzással bekerülő hosszú haj, ami összeáll és dugulást okoz. Kézmosók szifonját is tanácsos fél évente kitisztítani.  Sok háziasszony, prevenciós célzattal használja a különféle  duguláselhárító szereket, a dugulások kialakulását szeretné megelőzni. Amennyire lehetséges használjunk biológia lebomlású, környezetbarát anyagokat.

És ha már eldugult a lefolyó?

Mosdó és mosogató duguláselhárítás házilag
Kezdjük mindjárt a szifonnál,  szedjük szét és győződjünk meg a tökéletes átjárhatóságról.  Amennyiben nem találtunk  jelentősebb szennyeződést a szifonban, akkor sajnos a vezetékben található a dugulás.  Ha a forró vizes átöblítés sem segített,  akkor próbálkozhatunk  még a kereskedelmi forgalomban könnyen beszerezhető anyagokkal, mint:  sütőporral,  ecettel,  szódabikarbónával, vagy a különféle duguláselhárító szerekkel. –  Állítólag,   a szódabikarbóna és ecet elegye  a lefolyóba öntve,  és ott egy órát pihenve a pezsgés következtében sok háziasszonynak segített már a dugulást megszüntetni a mosogató vezetékében.  Van aki a sütőpor és ecet keverékére esküszik.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.