Duguláselhárítás telefon

A dugulás elhárítás szakemberei

A dugulás elhárítás szakemberei

A család él: fürdik, mos, mosogat, szennyvizet enged le. Minden út a lefolyóba vezet, de a lefolyó sem tud elnyelni mindent. Ilyenkor kezdődnek a gondok: a víz nehezen folyik el, és ez még a jobbik eset. Mert ha már egyáltalán nem folyik le a szennyvíz, akkor a probléma már kialakult, csak te nem vetted észre.  A megoldás: hívni kell egy duguláselhárító szakembert!

A jó szakember ismérvei

A jó szakember a telefonos információcsere alatt vagy ránézésre meg tudja mondani, mennyire súlyos a probléma. Olyan, mint egy orvos: elmondod neki, mi a gond a lefolyóval (melyik lefolyóval, hiszen a háztartásban több ilyen is van), és ő megmondja milyen gyógyszert, technikát ajánl rá. A csőgörényes dugulás elhárítástól kezdve az erőteljes vízsugárral való dugulásmentesítésig számos eszköz és eljárás áll a rendelkezésére, hogy neked segítsen.

Tudja mit hova kell tennie, dugnia ahhoz, hogy a dugulást rövid időn belül, hatékonyan elhárítsa. Tudja, hogy neked fontos, ezért neki is fontos, hogy a háztartásod rendben működjön – elhivatottságukhoz kétség nem férhet. Amíg nem találkozol ilyen jellegű problémával addig nem is gondolsz rá, hogy szükséged van egy dugulás elhárítás szakemberre, ám, ha már találkoztál a problémával, akkor jól tedd el a telefonszámát: később is szükséged lehet rá!

Szolgáltatásaink

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.