Duguláselhárítás telefon

Dugulás a fürdőszobában

Dugulás a fürdőszobában
A fürdés a mindennapi élet elvárt szükséglete. Aki nem fürdik, nem mosakodik ápolatlan. Zsíros haj, koszos kéz, és a többit ne részletezzük, mivel jár, ha valaki nem fürdik. Minél többször használod a fürdőkádat, a zuhanykabint, a mosdót, annál jobban oda kell figyelned a fürdőszobai lefolyók tisztaságára is. Nincs annál rosszabb, mikor a használt víz nem folyik el a fürdőszobai lefolyóba!

Nagyon természetes, hogy fürdéskor kinyitjuk a vízcsapot és a megfelelő hőfokban érkezik a meleg víz. Természetes, hogy fürdéskor használjuk a szappant, tusfürdőt, sampont, hajbalzsamot, és az egyéb kegyszerekről ne is beszéljünk. Arra viszont kevesen gondolnak, hogy ezeknek az anyagoknak köszönhetően – és a fürdőszoba használatának gyakoriságát is figyelembe véve – nagyon hamar kialakulhat a lefolyók dugulása. Márpedig a férfiaknak a borotválkozás (nőkről nem is beszélve), a hajmosás, a fogmosás szinte mindennapos tevékenység, így a lefolyókba kerülő anyagok is mindennaposak: hizlalva azt a kemény, masszív anyagot, mely egyre inkább leszűkíti, majd eltömíti a vízelvezető csövek keresztmetszetét.

Amit mi magunk is megtehetünk: a fürdőkád lefolyójából szedjük ki a hajcsomókat, sőt 1-2 hetente engedjük félig forró vízzel, majd húzzuk ki a dugót és pumpáljuk meg, hogy felszakadjon a lefolyóból a lerakódás. nagyobb gond esetén használjunk lefolyótisztító gélt, majd öblítsük át ismét forró vízzel.

A mindennapos tisztálkodás érdekében ügyelj a lefolyók tisztaságára is. Ha egyedül nem tudod megoldani, keress egy szakembert, aki segít neked!

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.