Duguláselhárítás telefon

Granulátummal a dugulás ellen

Granulátummal a dugulás ellen

A reklámokról

A duguláselhárítására rengeteg reklámot láthatsz. A reklámok szerint csak leöntöd a granulátumot és a probléma is lefolyik. Igen ám, de nem minden esetben segítenek a folyékony állagú lefolyótisztítók. Ilyenkor erősebb segítségre van szükség! Azonban nagyon fontos megemlíteni, hogy ha a termék csomagolásán előírt adag nem oldotta fel a dugulást, akkor ne tegyünk bele mert beleköthet a csőbe és bontás lesz a vége.

A lefolyótisztító szerek között igen kedvelt a állag a granulátum. Ennek az állagnak viszont több hátránya is lehet, sőt: a folyamatos tisztítóhatás és dugulás megelőzés érdekében érdemes havi rendszerességgel használni a granulátumokat, de csak kis mennyiségben!

Hatásmechanizmus

Ezek a dugulás elleni granulátumok úgy működnek, mint a porkávé, vagy a portea. A lefolyóba adagolod az előírásnak megfelelő mennyiséget, minimális vizet adsz hozzá (gyártótól függ, hogy hideg vagy meleg vizet), majd megfelelő hatóidő kivárta után átpumpálod, átmosod a lefolyócsövet. Előnye, hogy a dugulásnál fejti ki hatását, hiszen a granulátum nehezebb a por állagnál, így a víz odáig szállítja, amíg a dugulás ki nem alakult. A megadott vízmennyiség garantálja azt, hogy a gyártó által biztosított oldódási idő alatt a granulátum milyen intenzitással dolgozik a dugulás ellen. Az persze a dugulás mértékétől függ, hogy hányszor kell megismételni a folyamatot. A granulátumot nem csak a mosogatóban lehet használni, hanem a fürdőszobában a fürdőkádnál és a zuhanyzónál is.

Privát javaslat

Ezzel együtt, inkább a folyékony állagú vegyszer használata javasolt, mert ez még véletlenül sem fog belekötni a lefolyórendszerbe. És akkor lássunk egy videót is:

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Szolgáltatásaink

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.