Duguláselhárítás telefon

Budakalász duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budakalász

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Budakalász területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Budakalász duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Dugulás elhárítás házilag – egy hatékony tanács a dugulás ellen
A mosogató eldugulása nagyon kellemetlen, és az összes háztartási dugulás toplistáján a konyhai dugulás az első, mely a leggyakrabban előfordul. Ide illő közmondást ajánljuk mindenki figyelmébe, miszerint „Jobb félni, mint megijedni”. Ezért is javasolja a legtöbb dugulás elhárítással foglalkozó szakember, hogy inkább előzzük meg a dugulást, minthogy az bekövetkezzen. Fontos, hogy olyan anyagok ne kerüljenek a konyhai lefolyóba, melyek nem odavalók, ám ha mégis bekövetkezik a dugulás, akkor próbáljuk meg házilag megoldani a dugulás elhárítását.

Milyen anyagok nem valók a mosogató vezetékébe: gyenge zsíroldó képességű sűrű, fehér mosogatószer, zsíros ételmaradékok, felmosóvíz, súrolószerek, festékek és kozmetikumok.

Az ecet és szódabikarbóna kombinációját minden szakember javasolja. A sokak által vitatott kérdés – miszerint forró vízzel vagy anélkül – eldöntését természetesen mindenki magára bízza. A szakemberek véleménye szerint a forró víz roncsolja a csövek belső felületét, így ők nem javasolják a forró víz használatát az ecetes-szódabikarbónás keverék használatakor. Nem csak a forró víz roncsolja a csövek belsejét, de a forró víz felerősíti a savas kémhatást, így a sokak által kedvelt házi csodaszer keverék is idővel roncsoló hatással bír a lefolyócsövek állapotára. Amennyiben mégsem sikerül elhárítani a dugulást a konyhai mosogatóban, hívjon szakembert, aki tudásával hatékonyan segít a dugulás elhárításában.

Budakalász duguláselhárítás
Budakalász duguláselhárítás

Budakalász főbb nevezetessége:
Kálvária, 1865-ben készült
Ortodox templom
Régi szerb kereszt
Hősi halottak emlékműve
Szent Kereszt Felmagasztalása Templom
Trianon emlékmű

Duguláselhárítás Budakalász környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Budakalász területén, hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca dugulás elhárítása Budakalász és környékén. (Szent István-telep, Omszk Park, Taván, Dunapart, Lupa-sziget)

És egy hasznos cikk:

A flexibilis mosogatószifon hátránya
Először kezdjük az előnyökkel: tetszőleges csőátmérőben és tetszőleges hosszban kapható. Rendkívül olcsó és egyszerű szerkezet, még laikusok is pillanatok alatt felszerelhetik a mosogató vagy kézmosó alá. Nincs külön szifonrész ezért könnyű tisztítani. A leggyakoribb flexibilis szifon méretek: 32-40-50 mm. Most beszéljünk a hátrányokról.

Flexibilitást hivatott bordázat sajnos belül is jelen van. Ez a bordázat jelentősen lassítja a víz áramlását, így nincs meg az áramló víznek a lendülete, ami a  csőszakasz öntisztulását segítené elő. Sokkal gyakrabban érdemes a lerakódott mosószermaradványok miatt tisztítani, mint a merev falú szifonokat. 10 évente pedig érdemes lecserélnünk, mert elvízkövesedik és a vékony falvastagság miatt gyakran ki lyukadhat.