Duguláselhárítás telefon

Budakeszi duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budakeszi

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Budakeszi területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Budakeszi duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

A hajszálak okozzák a legtöbb problémát ?
A dugulás szempontjából három olyan terület van egy lakásban, ahol valamilyen okból eldugulhat a szennyvízelvezető rendszer: a konyha, a fürdőszoba és a WC.

A fürdőszobai dugulások 99,9%-át a hajszálak okozzák. A hajmosáskor, fésülködéskor a lefolyóba kerülő hajszálak összegabalyodnak, erre folyik rá a szappanos, tusfürdős, samponos víz, mely biztos gócpontot kínál egy masszív dugulás kialakulásához. Ám ha ezeket a hajszálakat napi rendszerességgel kiszedjük a lefolyóból, vagy még mélyebbről – mondjuk a szifonból – akkor már sokat tettünk azért, hogy a dugulás ne következzen be.

A legegyszerűbb házi módszer, ha egy drótdarabot kampósra hajlítasz, beleengeded a lefolyóba, keverő mozdulat után kihúzva meglátod mennyi hajszál került rá. Ha sok, érdemes még egyszer-kétszer megtenni a mozdulatot, mert akkor hajszál van bőven a lefolyóban.

A kampós végű drót, kézre álló műanyag fogantyúval kereskedelmi forgalomban is kapható, így nem kell otthon „barkácsolni”, csak megveszed és megelőzöd a dugulás kialakulását.
Az eszköz fürdőszobában kiválóan használható még akkor is, ha a dugulás már megtörtént, hiszen a legtöbb fürdőszobai dugulásért a hajszálak a felelősek.

Budakeszi duguláselhárítás
Budakeszi duguláselhárítás

Budakeszi főbb nevezetessége:
Budakeszi Arborétum és Vadaspark
Első világháborús emlékmű
Erkel Ferenc mellszobra
Gőzmozdony
Katonasírok
Mezey Mária-emlékház
Pászti Gyula-pihenő
Sváb parasztházak
Templomrom (román stílusú) (a római katolikus templom mellett, Fő utca)
Budakeszi Vadaspark
Vitorlázó-repülőtér

Duguláselhárítás Budakeszi környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Budakeszi területén, hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca dugulás elhárítása Budakeszi és környékén. (Virágvölgy, Máriamakk, Szilvamag, Alvég)

És egy hasznos cikk a visszacsapó szelepekről

Visszacsapó szelep jelentősége
Manapság a nyár eljövetelével óriási és hirtelen jövő esőkre kell számítani. Ezen felhőszakadások alkalmával sokszor több hónapra való eső esik le egyetlen nap alatt. Az utcai csatorna hálaózat nem ilyen hatalmas mennyiségű csapadékra lett méretezve, ezért képtelen elnyelni. Mint tudjuk a víz minden képen utat tör magának. Ilyenkor a talajszint alatt fekvő helyiségeket (pincék, garázsok, üzletek) pillanatok alatt eláraszthatja a WC. és padlóösszefolyóból feltörő esővíz. Sajnos a feltörő víz a legritkábban csak sima esővíz.

Általában szennyvízről van szó. Amennyiben rendelkezik az ingatlan visszacsapó szeleppel akkor annak a csappantyúja működésbe fog lépni a visszaáramló nagy tömegű víz esetén. Fontos megjegyezni, hogy a visszacsapó szelepen van egy manuális váltókar is. Ezt akkor hozhatjuk működésbe, ha nem bízunk az automatikus lezárásban.