Duguláselhárítás telefon

Fertőtlenítés pincében és garázsban

Fertőtlenítés szennyvízbetörés után

Mikor lehet szükség a fertőtlenítésre

Egyes kültéri és beltéri dugulások alkalmával a csatornahálózatból visszaömlő szennylé, komoly higiéniás problémákat okozhat, mind bakteriális mind esztétikai szempontból.  A helységben maradt szennylé nyomait és bűzös maradékait házilag nehéz eltüntetni, illetve megfelelő vegyszerek hiányában semlegesíteni.  A feladat elvégzése nem tűrhet halasztást: egészségügyi intézményben, élelmiszer kereskedelemben és a közétkeztetésben.

Új szolgáltatásunk

Vállalkozásunk egyszerűen, gyorsan, hatékonyan és olcsón segít otthonát vagy vállalkozását megszabadítani a fertőzésveszélytől és a kellemetlen illatoktól.  A feladat mielőbbi elvégzése a lakóhelyiségek és üzemelő vállalkozások mellékhelyiségeiben különösen indokolt,  mivel itt nagyon fontos a higiénikus környezet.  Bizonyos esetekben duguláselhárítás után is !

A technológia

Permetszóró technológiával alaposan megtisztítjuk a falakat és a padozatot.  A munkafolyamat rendkívül gyors, egy lakás vagy helyiség – 1 órán belül újra használhatóvá válik. A felhasznált anyag pillanaton belül kifejti hatását.

Specifikációk

Minősített,  (OKBI)  és  (EUR Nr.)  engedélyekkel rendelkező környezetbarát anyagokat alkalmazunk, melyek gyorsan fejtik ki baktériumölő és fertőtlenítő hatásukat. Toxikus és egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaznak.  Már 5 perc elteltével érezhető a szinte újjávarázsolt környezet vagy otthon.  A későbbiekben egy alapos szellőztetés és felmosás után a helyiség a kórokozóktól és kellemetlen szagok semlegesítve  újra használható.  Kérjen bővebb információt a részletekről. Fertőtlenítés és illatosítás duguláselhárítás után.

Szolgáltatások

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.