Duguláselhárítás telefon

Az otthoni duguláselhárításról

Az összefolyó duguláselhárítása házilag

Sok új építésű társasházban, már nem is építik be, mert „olyan divatja múlt, meg csúnya, meg büdös”. Csak egyszer legyen csőtörés, vagy kád dugulás…. de jó lenne, ha volna. Ugyebár a padlóösszefolyó kettős funkciót lát el, egyrészt a kiömlő vizet képes elnyelni és lehetőséget biztosít, a kád vagy kézmosó „strangra” kötött szakaszának a tisztítására.

Távolítsuk el összefolyónk fedelét, majd a bűzelzárást végző alkatrészeket. (pipa, buborék, szennyfogó kosár, dugó, stb.) Itt sajnos, kevés sikerrel használhatjuk a lefolyó tisztítószereket, viszont, ha megvan az elmenő ág nyílása, már is használatba vehetjük a kis méretű csőgörényt (boltokban kapható, spirál 3-10 méter hosszú), amit, forgatva, ide-oda húzgálva használjunk. Ha megindult a dugulás itt is használjunk vízsugarat az átmosatásra a tusolócsőből, vagy ha nem ér el odáig, akkor egy vödör vizet lódítsunk utána.

Fürdőkád és zuhanykabin duguláselhárítása házilag

Eszünkbe ne jusson szétcsavarozni a a lefolyót, mert biztos, hogy a dugulást sem tudjuk megszüntetni és egy jövőbeni beázásnak is mi leszünk az okozói, mert láthatatlanul de szivárogni fog a leeresztőcsonk tömítése… Amit tehetünk: a hajszálak eltávolítása a kádnál, a zuhanynál a hajfogó alapos kitakarítása, majd egy bögre Nátrium-hidroxid és egy bögre víz. A lúgkő erős fehérje roncsoló ezért a bőrt, szőrt általában feloldja. Ezután még érdemes próbálkozni erős vízsugárral a zuhanyfejről, valamint finoman megpumpálni.

WC. csésze duguláselhárítás házilag

A WC csésze eldugulásának legfőbb oka, ha idegen tárgy (WC. illatosító, ételmaradék, tampon, törlőkendő, túl sok papír) kerül bele. dugulás elhárító vegyszerekre kár akár egy fillért is költenünk, mert biztosan nem segítenek. Itt kizárólag a jó öreg WC. pumpát hívhatjuk segítségül. Úgy használjuk, hogy a csészét öntsük tele vízzel, hogy ha megindulna a pumpálás következtében a dolog akkor legyen víz utánpótlás bőségesen. A pumpálást soha ne erőből tegyük, hanem gyors rövid vibráló mozdulatokkal, és időnként rántsuk fel a pumpát a garat aljáról. Ha nem volt túl messze a dugulás és ügyesek voltunk, már meg is indult a „cucc”…

Mit tegyen, hanem sikerült a dugulást elhárítania

1. Hívja munkatársunkat. 2. Pontosan írja körül a dugulás fajtáját. (mosogató, WC, fürdőkád, mosdó, padlóösszefolyó) 3. Milyen típusú épületről van szó ? (lakás, üzlet, iroda) 4. Mivel próbálkozott már ? (lefolyótisztító, pumpa, slag) 5. Árkalkuláció és időpont egyeztetés. 6. Hozzáférhetővé tenni a terepet a munkához.

Mibe segíthet a  duguláselhárító szakember

Korszerű csatorna kamerázás, Woma csatorna mosatás és tisztítás, Szennyvízakna tisztítás, Gyökérvágás, Szennyvíz szivattyúzás, Womás csatornatisztítás, Vízvezeték szerelés és lefolyó szerviz. Szennyvízbetörés utáni fertőtlenítés, pincékben, garázsokban, lakásokban. Duguláselhárítás Budapest összes kerületében bontás nélkül. WC, mosogató, mosdó, padlóösszefolyó, kád és zuhany lefolyó tisztítása garanciával.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.