Duguláselhárítás telefon

Budaörs duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budaörs

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Budaörs területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Budaörs duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Duguláselhárítás olcsó módszerekkel
Mit csinálj, ha a vécépumpa már nem elég, és a szennyvíz nem folyik le? A mosdó kuruttyol és szörcsög, a kádból a víz nehezen folyik le? Azonnal hívsz egy szerelőt – rendben, de előbb próbáld ki az alábbi praktikákat, melyek filléres megoldások a dugulás elhárítására, és ha nincs komolyabb dugulás, akkor rengeteget spórolsz is.

Azt érdemes tudni, hogy a mosogató dugulásáért legtöbbször a sok mosószer valamint az elmosogatott zsír és ételmaradék a felelős. A zsír magába zárja az ételmaradékokat, megdermedve növeli saját térfogatát, ezzel gátolva a víz szabadon távozását. Ilyen esetekben a szódabikarbóna és az ecet jó kiegészítői egymásnak, ha a dugulás elhárításáról van szó. A szódabikarbóna fellazítja, az ecet lemarja a fellazult piszkot, a ráöntött víz pedig kimossa a csőrendszerből a szennyeződést. Ha elsőre nem sikerül maradéktalanul kitisztítani a lefolyót, addig érdemes megismételni, míg teljesen tiszta nem lesz a vezetékrendszer.

Másik kedvelt házi praktika a bórax és a forró víz. Ha a szódabikarbóna nem volt elegendő a dugulás elhárítására, akkor a bórax és a forró víz biztos siker. 20 perc hatóidő után leöblítés, és a dugulást mintha elfújták volna.

Budaörs duguláselhárítás
Budaörs duguláselhárítás

Budaörs főbb nevezetessége:
Riedl Ferenc és Bleyer Jakab Helytörténeti Gyűjtemények
Kő-hegyi kápolna
Budaörsi Kálvária
Szent Vendel-szobor
Nepomuki Szent János-szobor
Első világháborús emlékmű
Városi Régészeti Kiállítás

Duguláselhárítás Budaörs környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Budaörs területén, hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca dugulás elhárítása Budaörs és környékén. (Ganztelep, Kertváros, Ófalu, Odvashegy, Csikidűlő, kőhegy, Úthegy, Naphegy)

És egy hasznos cikk:

Büdös van a WC-ben, mi lehet az oka?
Amennyiben nem tapasztalunk dugulást akkor más okokra kell gyanakodnunk, ha nagyon büdös van a WC-ben. Három gyakori okra kell gondolnunk a kellemetlen szagok forrásával kapcsolatosan. Az első az elégtelen vagy visszafelé működő szagelszívás (főleg több emeletes társasházaknál gyakori). A második lehetőség a törött, repedt WC-csésze, de itt gyakran vízszivárgás is felléphet. A harmadik és egybe a leggyakoribb ok a WC-ültető gimi sérülése vagy hiánya, ugyan is egy szakszerűen lerakott WC. csészét nem elég csak lecsavarozni vagy leszilikonozni. A hermetikus szaglezárás csak az ültető gumival lehetséges.