Duguláselhárítás telefon

Vegyszerekkel gyorsabb, de milyen áron?

Vegyszerekkel gyorsabb, de milyen áron?
Eldugult lefolyó, bosszúsan néző anyuka, aki gumikesztyűvel és pumpával felszerelkezve igyekszik az eldugult vécét megjavítani. Majd érkezik a flakonos megoldás, és láss csodát, a bosszús anyuka mosolyogva veszi tudomásul, hogy a lefolyó tiszta, a víz lefolyik, a WC. csésze csillog.

Ismerős képsorok, hiszen a legtöbb dugulás elleni szert így reklámozzák, akármelyik termékről van szó. De van, amire a reklámok sem tudnak felkészíteni! Mégpedig a szagokra és a látványra!

A dugulás elhárításánál figyelni kell arra, hogy milyen mértékű lehet a dugulás. Ha már régebb óta csak csorog a használt víz, akkor a lefolyóban kialakult dugó keményebb, makacsabb, szűkebb a vízelvezető cső keresztmetszete. Ha a mosdó szörcsög, akkor a dugulás nem tömör, inkább a fogkrémben, szappanmaradékban lerakódott hajszálak, borotválkozás utáni szőrszálak dugítják el a vízcsövet. Akármilyen is a dugulás, azonnali hatékony segítség kell.

Általánosságban elmondható, hogy a WC. dugulásokon nem segítenek a bolti lefolyótisztító szerek, itt komolyabb beavatkozásra van szükség. A WC. pumpa a legfőbb bevethető eszközünk. Ha ezzel nem jártunk sikerrel akkor inkább duguláselhárító szakemberre lesz szükségünk.

A reklámozott termékek sokat segíthetnek, választék van bőven. A kisebb, fürdőkád, zuhanytálca és kézmosó dugulások ellen tudjuk legjobban bevetni az erősen lúgos és fehérje roncsoló hatású lefolyótisztító szereket. Viszont érdemes felkészülni arra, hogy nem csak a dugulás okoz kellemetlen szagokat, hanem a vegyszerek is, főleg használat közben. A megfelelő szellőztetés, az edzett gyomor kívánalom egy dugulás elhárításakor, és ezek kimaradnak a reklámokból. Ugyan a hatás kifejtés közben az összes vegyszer, kifejezett mérgező és büdös.

Vegyszerekkel gyorsabb, de milyen áron?
Szavazzon

Duguláselhárítás telefon