Duguláselhárítás telefon

Vegyszerekkel gyorsabb, de milyen áron?

Vegyszerekkel gyorsabb, de milyen áron?
Eldugult lefolyó, bosszúsan néző anyuka, aki gumikesztyűvel és pumpával felszerelkezve igyekszik az eldugult vécét megjavítani. Majd érkezik a flakonos megoldás, és láss csodát, a bosszús anyuka mosolyogva veszi tudomásul, hogy a lefolyó tiszta, a víz lefolyik, a WC. csésze csillog.

Ismerős képsorok, hiszen a legtöbb dugulás elleni szert így reklámozzák, akármelyik termékről van szó. De van, amire a reklámok sem tudnak felkészíteni! Mégpedig a szagokra és a látványra!

A dugulás elhárításánál figyelni kell arra, hogy milyen mértékű lehet a dugulás. Ha már régebb óta csak csorog a használt víz, akkor a lefolyóban kialakult dugó keményebb, makacsabb, szűkebb a vízelvezető cső keresztmetszete. Ha a mosdó szörcsög, akkor a dugulás nem tömör, inkább a fogkrémben, szappanmaradékban lerakódott hajszálak, borotválkozás utáni szőrszálak dugítják el a vízcsövet. Akármilyen is a dugulás, azonnali hatékony segítség kell.

Általánosságban elmondható, hogy a WC. dugulásokon nem segítenek a bolti lefolyótisztító szerek, itt komolyabb beavatkozásra van szükség. A WC. pumpa a legfőbb bevethető eszközünk. Ha ezzel nem jártunk sikerrel akkor inkább duguláselhárító szakemberre lesz szükségünk.

A reklámozott termékek sokat segíthetnek, választék van bőven. A kisebb, fürdőkád, zuhanytálca és kézmosó dugulások ellen tudjuk legjobban bevetni az erősen lúgos és fehérje roncsoló hatású lefolyótisztító szereket. Viszont érdemes felkészülni arra, hogy nem csak a dugulás okoz kellemetlen szagokat, hanem a vegyszerek is, főleg használat közben. A megfelelő szellőztetés, az edzett gyomor kívánalom egy dugulás elhárításakor, és ezek kimaradnak a reklámokból. Ugyan a hatás kifejtés közben az összes vegyszer, kifejezett mérgező és büdös.

És a teljesség igénye nélkül egy-két bolti lefolyó tisztítószer. Duguláselhárító kollégák egybehangzó véleménye szerint, nem érdemes használni egyiket sem mert, nagyon kevés az esély hogy megoldják a dugulás problémát. A granulátumokat, kifejezetten nem ajánljuk, mert nagyon gyakran belekötnek a csőbe.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.