Duguláselhárítás telefon

Vecsés duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Vecsés

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Vecsés területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Vecsés duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Otthoni duguláselhárítás
Ha érzel magadban annyi erőt, ügyességet, kreativitást, elszántságot, hogy a háztartásod dugulását elhárítsd akkor, ezeket ajánljuk számodra.

1. Házi receptek alkalmazása –rengeteg ötlet olvasható a világhálón, hogy hogyan és milyen módon tudod házilag megoldani a dugulásokat. Kisebb dugulás esetében még hasznos is lehet, de megelőzés címén mindenképpen. (ecet+szódabikarbóna, sütőpor+ecet, kóla,stb)

2. Lefolyótisztító vegyszerek és csodaszerek alkalmazása – ha a házi receptek nem váltak be még mindig ott vannak azok a csodaszerek, melyeket a televízióban reklámoznak. Bármelyik boltba kapható valamelyik változata, hatékonyságukkal kapcsolatos véleményeket pedig a neten olvashatsz. Háttér információ bőven akad, de csak rajtad múlik, melyiket próbálod ki. A gazdag választéknak köszönhetően egy hétre elegendő duguláselhárító vegyszert vásárolhatsz por, zselé, folyadék formájában.(a folyékonyakat javasoljuk, mert azok nem kötnek bele a lefolyócsőbe és legalább ha már nem használnak, legalább olyan nagy kárt sem okoznak.)

3. Profi eszközök kicsinyített változata és ezek használata – számos olyan eszközt lehet kapni, mely a dugulás elhárításban segítséget jelentenek. Ezek az eszközök a speciális duguláselhárításra használt profi gépek kicsinyített másolata, nem csak méretükben, hanem teljesítményükben is. (csőgörény és szívó-nyomó pumpa)

Vecsés duguláselhárítás
Vecsés duguláselhárítás

Vecsés főbb nevezetességei:
Római katolikus temploma – 1800-ban készült el
Hősök ligete
Erzsébet tér és a téren található műemlékek
Bálint Ágnes Kulturális Központ
Szent István Koronás kút

Duguláselhárítás Vecsés környékén falbontás nélkül, olcsó fix, árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Vecsés területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Vecsés. Vecsés, Felsőhalom, Laktelep, Kertekalja, Halmitelep, Kispatak-lakópark, Katica-lakópark)

És egy hasznos cikk:

Mi okozhat kellemetlen szagokat a konyhában vagy a vécében?
Ha furcsa, kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában, a vécében vagy a konyhában, érdemes néhány potenciális bűzforrást ellenőrizni.

Nézzük meg, nincs-e lejárt, romlott élelmiszer a hűtőben; vigyük le a szemetet, és mossuk ki a kukát; illetve vizsgáljuk meg a falat vagy a csempét, nem penészes-e. Ha sehol sem találjuk a szag forrását, lehet, hogy azt a kezdődő dugulás vagy az eldugult lefolyóban rekedt szennyvíz vagy maga a szennyeződés okozza.

Próbáljuk meg eltávolítani ezt: boltban kapható tisztítószerekkel vagy ecettel, citromsavval, szódabikarbónával, illetve sóval egyaránt kísérletezhetünk. Ha nem járunk sikerrel, vásároljunk egy csőgörényt barkácsboltban, szereljük le a szifont, vagy hívjunk szakembert. Az utóbbi a legbiztosabb megoldás; így biztosan sikerül megszabadulnunk a kellemetlen szagoktól.

Sajnos van, hogy nem a felsorolt dolgok a kellemetlen szagok forrásai, hanem komolyabb illesztési, vagy kiszellőztetési problémák vannak, ilyenkor elkerülhetetlen a vízvezeték szerelő bevonása.