Duguláselhárítás telefon

Vác duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Vác

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Vác területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Vác duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Ha a csatornarendszer nem működik
Hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy háztartásunk csatornarendszere sosem dugulhat el. Pedig a dugulás nem csak házon belül, hanem házon kívül is könnyen kialakulhat az évek alatt.

A kültéri csatornarendszer több elemből áll össze, ehhez mérten a dugulás is több okból alakulhat ki. A csatorna első eleme a háztartásból kivezető csövek összessége, melyek dugulás esetén komoly feltörést okoznak még a szakembereknek is. Hiszen a csatorna elvezető rendszere akár kilométer hosszú is lehet: ebben megtalálni a dugulás pontos pontját, nem kis feladat.

A csatornarendszer másik eleme az esővizet, egyéb csapadékot elvezető csőrendszer, mely szintén könnyen eldugulhat, de más okból, mint a háztartáshoz szorosan kapcsolódó szennyvízelvezető rendszer. Itt a dugulást leginkább a sár, kavics és egyéb környezeti hulladék okozza. Nem ritka, hogy a csövek összeillesztésénél a növényzet gyökérzete okozza a problémát, de az sem ritka eset, hogy kisállat költözik a csapadékvizet elvezető rendszerbe.

A csatornarendszer nem áll meg a házból kivezető csöveknél, a pontos vége a kerítésen belül, a központi csatornarendszer összekötő eleménél ér véget a tulajdonos számára. Ám addig számos ponton alakulhat ki dugulás, melyet rendszeres ellenőrzéssel kiküszöbölhetünk.

Vác főbb nevezetességei:
Posta park
Rózsakert
Duna-korzó
Zenepavilon
Váci Strandfürdő és Uszoda
Zsinagóga
Vörös ház
Váci Székesegyház
Váci Strand
Szentháromság szobor
Siketnémák Intézete

Vác duguláselhárítás
Vác duguláselhárítás

Duguláselhárítás Vác környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Vác területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Vác. (Kisvác, Deákvár, Alsóváros, Derecske, Máriaudvar)

És egy hasznos cikk:

A csatornaszag okai – a fürdőben, zuhanyzóban, WC.-ben.
Az első és legfontosabb, hogy bízza szakemberre a csatornaszag okának felderítését. Ne kezdjen el mindent felhipózni, esetleg szerelvényeket lecserélni vagy bontani. Rengeteg esetben, csak kisebb munkálatok és minimális anyagi ráfordítás szükséges a kellemetlen szagok megszüntetéséhez.

A kellemetlen szagok forrásának főbb okai:

1. Nyitott csatornarendszer. Tehát valamely ponton nem zár hermetikusan a lefolyóhálózat.
2. Strang szellőző hiánya. Nagyobb mennyiségű vízleeresztéskor vákuum hatás lép fel a bűzelzáróban.
3. Szagelszívó hibás beépítése. Első sorban, többszintes épületeknél fellépő jelenség.

1. Mit is jelent a nyitott csatornarendszer ? Valamelyik tömítés, bűzelzáró, csőalkatrész sérült vagy hiányos. Gyakran érinti a WC. ültetőgumit, a padlóösszefolyó bűzelzárót valamint a hibásan szerelt mosogatógép és mosógép bűzelzárót.

2. Egy emeletnél magasabb épületekben erősen ajánlott a strangszellőző beépítése, melynek funkciója – az emeleti szinttől lezúduló nagyobb mennyiségű víz keltette vákuum megakadályozása. A strangszellőző (légbeszívó) biztosítja a levegő utánpótlást, hogy ne rántsa ki a (WC. csésze bűzelzáróból, zuhany szifonból, padlóösszefolyóból) a vákuum a vizet.

3. Ritkán, de rosszul beépített WC. szagelszívó is okozhatja. Vagy el van dugulva, vagy áramlástechnikai problémák vannak.