Duguláselhárítás telefon

Üllő duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Üllő

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Üllő területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Üllő duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Az eldugult fürdőszobai lefolyó veszélyei
Ha eldugult a fürdőszobai lefolyó és nem teszel ellene semmit, annak sokkal súlyosabb következményei vannak, mint ahogy azt gondolnád. Egyrészt, hiába folyik le a fürdővíz szép lassan, az a dugulás tekintetében csak rosszat jelent. Mert a koszos vízből tovább dagad a lefolyóban keletkezett dugó, amit további nehézségek árán lehet csak eltávolítani.

A rosszul elvezetett szennyvíz nem csak a lefolyónak ártalmas, de az egészségünkre is káros hatással van. Hiába fertőtleníted utána a kádat, a lefolyóban hemzsegnek a kórokozók, melyek a víz segítségével újra visszakerülnek a fürdőkádba, onnan az emberi szervezetbe.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy amint dugulásra utaló jeleket észlelsz a fürdőben, azonnal gondoskodj annak megszüntetéséről. Nincs értelme halogatni a duguláselhárítást, mert nem csak a fürdőkádadban teszel kárt, hanem magad és családod egészségében is. Ha már felismerted a dugulást, és nem tudod mit tehetnél ellene, akkor hívj fel egy duguláselhárító szakembert, aki szakmai tudásával és megfelelő eszközeivel segít a fürdőszobai dugulás felszámolásában.

Üllő duguláselhárítás
Üllő duguláselhárítás

Üllő főbb nevezetességei:
A két templom harangja
Honfoglalás emlékszobra és az életfa
Állatorvos-tudományi Egyetem Kutató Telepe

Duguláselhárítás Üllő környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Üllő területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Üllő.

És egy hasznos cikk:

A dugulás megelőzése rendszeres vízkő mentesítéssel
Az eldugult lefolyóért általában a csőbe ragadt valamilyen szennyeződés vagy idegen tárgy a felelős. Ez lehet egy zsebkendő, egy leszakadt gomb, hajszál, köröm- vagy bőrdarabkák, ételmaradékok vagy vegyszermaradványok is. De gyakran egyszerűen a a leváló vízkő tehet a problémáról. Első és legfontosabb, hogy szifonjaink, (mosogató, kézmosó) és padlóösszefolyónk állapotát rendszeresen vizsgáljuk meg, ha kell szereljük szét és takarítsuk ki.

Ezért érdemes a rendszeres takarítás alkalmával nemcsak a látható, hanem a csövek mélyén található szennyeződéseket is eltávolítani. A csövek oldalán található vízkövet boltban kapható vegyszerekkel, de a kamrában vagy a konyhaszekrényben álló házi szerekkel is eltávolíthatjuk.

Remek vízkőoldó például az ecet – komolyabb szennyeződés esetén töményen, általános tisztításra hígítva –, a citromlé vagy a citromsav. Öntsünk a lefolyóba 20 százalékos ecetet, hagyjuk hatni egy órát, majd mossuk át forró vízzel. Eldugulásra hajlamosabb lefolyóinknál, az ecetes forró vizes átmosatást akár hetente is megismételhetjük.