Duguláselhárítás telefon

Sződ duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Sződ, Sződliget

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Sződ területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Sződ és Sződliget – duguláselhárítás

Milyen eszközökkel dolgozunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Nagy nyomás, kis nyomás

A dugulás elhárítással foglalkozó szakemberek egy sor olyan eszközzel rendelkeznek, melyek segítségével a keményebb dugulást is könnyedén el tudják hárítani. Akár kültéri, akár beltéri rendszerről is van szó, a dugulásos problémákra mindig megtalálják a megfelelő eszközt.

A kereskedelem felismerte ezt a tényt, és meg is alkották a nagy ipari gépek kicsinyített, háztartási változatát. A gond csak az ezekkel a kisgépekkel, hogy teljesítményüket tekintve korántsem olyan hatékonyak, mint a dugulás elhárítással foglalkozó szakemberek gépei, így a házi kisgépekkel való dugulás elhárítás sokkal tovább tarthat, mint a szakembereknek.

Az áraikat összehasonlítva is inkább azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy egy dugulás esetén érdemesebb szakembert hívni, mint beruházni a házi kisgépekre. Egyszerűen azért, mert a dugulás kialakulásának gyakoriságát és a kisgépek hatékonyságát figyelembe véve nem éri meg a beruházását.

Azt javasoljuk, hogy évente egyszer egy alapos lefolyó- és csatornarendszer kitakarítása szakemberekkel, megelőzésképpen is hatásosabb, mint házi jelleggel, professzionálisnak titulált kisgépekkel kínlódni a dugulás elhárításával. Talán az egyetlen eszköz aminek minden háztartásban illik lennie, az egy WC. pumpa.

Sződ - Sződliget duguláselhárítás
Sződ – Sződliget duguláselhárítás

Sződ főbb nevezetessége:
Mária Magdolna templom – II. János Pál pápa tér 1.
Parókia épülete – II. János Pál pápa tér 2.

Duguláselhárítás Sződ környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Sződ területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Sződ. (Sződ, Sződliget, Nevelek, Csörög)

És egy hasznos cikk:

Fertőtlenítés duguláselhárítás után
Nem minden esetben szükséges fertőtlenítő szakember bevonása a duguláselhárítást követően. Amennyiben, csak egy sima mosogató, kézmosó, padlóösszefolyó dugulásának megszüntetéséről van szó, nem szükséges az utólagos fertőtlenítés, mivel nem jár nagy kosszal. Azonban, egy fővezeték dugulás, vagy egy szennyvízcső törés esetén, már komoly létjogosultsága van egy fertőtlenítésnek.

Ezen esetekben egy nagy hatásfokú általános fertőtlenítésre van szükség. Maga a fertőtlenítés igen gyorsan megy: a kiképzett szakember a szennyeződés függvényében, megfelelő koncentrátumban elkészíti a (vírus, penész, baktérium, gomba) megfelelő készítményt. Majd permetező, vagy felmosó technológiával felviszi a fertőtlenítő anyagot.