Duguláselhárítás telefon

Szigetszentmiklós duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Szigetszentmiklós

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Szigetszentmiklós területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Szigetszentmiklós duguláselhárítás

Milyen eszközökkel dolgozunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Hány dugulási pont van egy lakásban?
Dugulás és elhárítás. Ahány pont annyi módszer, technika, technológia. Mégis hány helyen dugulhat el a szennyvíz rendszer? A dugulás kellemetlen. Kis apró gondnak tűnik, de nagy kellemetlenséggel jár, hiszen nem tudsz mosogatni, mosni, fürdeni esetleg a „kis- és nagy” dolgaidat elintézni.

Dugulásokról beszélünk, hiszen egy lakásban több helyen is kialakulhat dugulás, konkrétan annyi, ahány szennyvíz csatlakozás van kialakítva a lakásodban. Fürdőszobában a legrosszabb esetben is három, a vécében egy, a mosogatónál is egy, a mosógépnél is egy, ez összesen hat. Ha további olyan eszközeid vannak, melyek közvetlenül a szennyvíz hálózatra vannak rákötve, további dugulási pontokkal számolhatsz. Ma már szinte evidencia a mosogatógép használata, és nem ritka, hogy a gép „konyhamalac” is közvetlenül a lefolyóba üríti tartalmát.

Ennyi dugulási pont esetében bármikor számíthatsz arra, hogy az egyik biztos eldugul. A dugulásra pedig gyógyír kell: egy szakember telefonszáma már kezdő lépésnek nem rossz. Ha tapasztalt házi szerelő vagy akkor is legyen egy telefonszám, aki a komolyabb dugulások kialakulásakor segít neked. Hiszen sok pont van egy háztartásban, bármikor segítségre szorulhatsz!

Szigetszentmiklós duguláselhárítás
Szigetszentmiklós duguláselhárítás

Szigetszentmiklós főbb nevezetessége:
Helytörténeti gyűjtemény
Ádám Jenő Emlékház és sírhely
Ádám Jenő síremléke
Szigetszentmiklósi Tanösvény

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Szigetszentmiklós területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Szigetszentmiklóson és környékén. (Soroksár, Ragád, Szigetszentmiklós)

És egy hasznos cikk:

Túlfolyó a mosogatón
Gyakran találkoznak szakembereink olyan mosogatótálcákkal amiken, bármilyen furcsa de nincs biztonsági túlfolyó. Javaslatunk szerint ilyet ne vásároljanak. Két okból sem jó döntés. Az egyik ok, ha nyitva felejtjük a csapot és be van dugva a dugó, akkor eláraszthatjuk a lakásunkat a kifolyó vízzel. A másik ok, a túlfolyón keresztül a lefolyó levegőt tud beszívni a mosogató lefolyó rendszere, így sokkal lendületesebben tud lefolyni a mosogató tartalma, mivel nem keletkezik vákuum a rendszerbe. Általában elmondható, hogy az egy medencés mosogatótálcák azok ahol van forgalomban túlfolyó nélküli rendszer.