Duguláselhárítás telefon

Szigethalom duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Szigethalom térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Szigethalom területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Szigethalom duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Hogyan akadályozzuk meg a lefolyó eldugulását otthonunkban?
A dugulást házi módszerekkel vagy súlyosabb esetekben – duguláselhárító szakember bevonásával is elháríthatjuk, azonban egyszerűbb ha meg sem várjuk, amíg a mosogató, a mosdó, a kád vagy a WC. csésze és annak lefolyója eldugul, hanem megelőzzük a probléma kialakulását.

A dugulások kialakulásának fő oka a lefolyócsőbe került szennyeződések, mint a túlzott mosószer és kozmetikum felhasználás, ételmaradékok, haj, szőr,, köröm, bőr és a WC. került idegen anyagok tömkelege: játékok, mobiltelefon, felmosórongy, intimbetét, uborka, töltött káposzta, szemét, stb…

Tehát összefoglalva: semmi olyan dolgot ne tegyünk a lefolyóba, amit épp eszű ember nem tenne. Ha vigyáztunk, de még is kialakult a dugulás, akkor két dolog lehetséges: változtatnunk kell szokásainkon. Megfontolandó: hogy mosogatószert váltunk, hogy magasabb hőfokú vízzel mosogatunk, nagyobb mennyiségű vízzel mosok, mosogatunk és öblítjük le a WC. tartalmát.

Szigethalom duguláselhárítás
Szigethalom duguláselhárítás

Szigethalom főbb nevezetessége:
Világháborús emlékmű a régi temetőben
Lady Diana emlék kopjafa
Szent István-szobor a városközpontban
Semmelweis Ignác mellszobra az ápolási központ területén
Szigethalmi Családi Vadaspark

Duguláselhárítás Szigethalom környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Szigethalom területén, hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca dugulás elhárítása Szigethalom és környékén.

És egy hasznos cikk a csatornaszagról:

A csatornaszagról
Amikor az otthon megszokott illata helyett a csatornaszag fogad, az embernek mindentől elmegy a kedve. Főleg, hogy tudjuk, a bűz mögött akár a vízvezeték hálózat komoly hibái is rejtőzhetnek. A csatornaszag azonban nemcsak a dugulások, de a baktériumok miatt is veszélyes.

Amikor a csatornából kellemetlen szagok kezdenek terjengeni, az egyértelműen baktériumok jelenlétére utal. A fertőzésveszély ezekben az esetekben fokozottan fennáll. Sokan a lefolyókat, a wc-t és a mosogatót szemetesnek tekintik és olyan dolgokat is leöblítenek benne, amik igazán nem odavalók.

A lefolyók azonban nem mindent elnyelő és megsemmisítő kukák, hanem házaink, kertjeink alatt, a földben futó csövek, melyekben az ételmaradékok, a zsír, olaj, le nem bomló tárgyak bizony ott maradnak és táptalajt adnak a legkülönbözőbb kórokozóknak.

A csatornaszag gyakran kiadós esőzések után jelentkezik. Ennek oka, hogy az eső átmozgatja a csőben lévő szennyeződéseket, így felszabadulnak a rothadás során keletkezett bűzös gázok és a lefolyókon keresztül elérik az otthonokat. Az, hogy a csatornaszag csak időszakosan jelentkezik, nem jelenti, hogy amikor nem érezhető, akkor a baktériumok sincsenek jelen a lefolyóban.