Duguláselhárítás telefon

Padlóösszefolyó fajták és a dugulás

Padlóösszefolyó fajták és a dugulás

Funkciók

A padlóösszefolyónk eldugulása főleg a fürdőszobában érinthet bennünket, de láttam már padlóösszefolyót a konyhában is. Ennek az összefolyónak kettős funkciója van. Egyrészről tisztítási lehetőséget a rákötött szakaszra, másrészt, biztonsági összefolyó (szuez-szifon) csőtörés esetén a vizes blokkban. Típusát tekintve a következő 3 fő típus létezik:

– az elavult kicsavarozható bűzelzáró dugós
– a legnépszerűbb kivehető bűzelzáró könyökös
– dizájnos és a modern buborékos, úszóházas típusok

A tisztításról

Bármelyik típusról is legyen szó eldugulhatnak, a hajtól, portól, mosószertől, a rákötött lefolyók felhasználásától függően. Tehát, ha a padlóösszefolyó eldugult, mi magunk is megpróbálkozhatunk a dugulás elhárításával, mielőtt szakembert hívnánk. Húzzuk ki a bűzelzáró könyököt vagy a tisztító dugót, vagy a buborékot, ha ez könnyedén eltávolítható, és alaposan tisztítsuk ki a padlóösszefolyót, a becsatlakozásokkal és alkatrészekkel egyetemben. Duguláselhárító spirált azaz csőgörényt, illetve vízsugaras módszert egyaránt alkalmazhatunk.

Utóbbit akár a zuhanycsővel vagy egy slaggal is megpróbálhatjuk. De a kisebb csőgörény is hatásos lehet, ha a dugulás viszonylag közel található az összefolyóhoz, nem olyan mélyen a csőben. Dugjuk be a csőgörényt, és mozgassuk meg, hogy meglazíthassuk a beragadt – általában hajszálakból és tisztítószer-maradványokból álló – szennyeződést vagy dugulást. Végül folyassunk forró, majd hideg vizet a csőbe.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Duguláselhárító szolgáltatások

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.