Duguláselhárítás telefon

Padlóösszefolyó bűzelzáró jelentősége és működése

Padlóösszefolyó bűzelzáró jelentősége és működése

A szagokról

A fürdőszobából eredő csatornaszag forrása sokszor a padlóösszefolyó, annak is a bűzelzáróval kapcsolatos meghibásodása. Előfordulhat, hogy egyszerűen csak a víz párolgott el az összefolyóból, a kellemetlen szagok már ilyenkor is nagyon erőteljesek. Ez azonban az egyszerűbb eset, hiszen ha utánaöntünk, a probléma meg is szűnik.

Ellenőrizzük az alkatrészeket

Ha a szagok terjengését tapasztaljuk, először is azt ellenőrizzük, megvan-e egyáltalán a padlóösszefolyó bűzelzáró. Sok esetben hiányzik és erre már csak akkor derül fény, amikor az egész lakás csatornaszagban úszik. Hiányát azonnal pótoljuk! A bűzelzáró tulajdonképpen egy műanyag pipa, lehet buborék, könyök vagy golyós kialakítású. Gyakran előfordul, hogy eldugul, hiszen rendszeresen tisztítani kellene, erről azonban a legtöbben megfeledkeznek.

Hol van?

Bűzelzáró rendszer egyébként megtalálható a mosogatónál, a mosogatógépnél, a kertben, de egyik legfőbb típusa a fürdőszobában, a kádnál, zuhanyzónál lévő padlóösszefolyó. Ennek fő feladata, hogy a kád, a zuhanyzó vizét elvezesse a főcsatornába, ha pedig túlfolyás áll fenn, biztonsági vízelvezetőként funkcionál. Dugulás esetén itt lehet könnyen hozzáférni a csövekhez. A padlóösszefolyó bűzelzáró eltávolítása után foghatunk hozzá a duguláselhárításhoz. Ehhez a legjobb eszköz a kézi csőgörény, avagy csőtisztító spirál. A megelőzés érdekében, havonta, kéthavonta tisztítsuk ki padlóösszefolyó bűzelzárót, így meggátolhatjuk a lerakódások kialakulását.

Szolgáltatásaink

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.