Duguláselhárítás telefon

Otthoni praktikák a mosogató duguláselhárításban

Otthoni praktikák a mosogató duguláselhárításban
A figyelmeztető jeleket mindannyian ismerjük. A mosogató eldugulása nem egyik percről a másikra következik be. Ha mégis elkövettük azt a hibát, hogy nem léptünk közben időben és kivártuk, míg a lefolyó teljesen elzáródik, még akkor sincs veszve minden. Otthoni praktikák ugyanis sokat segíthetnek a mosogató duguláselhárításában!

Az első, amit kipróbálunk, a forró víz legyen! Sokszor már ez is elég ahhoz, hogy a kisebb lerakódások feloldódjanak. A zsiradékokat és mosogatószer maradványokat a forró víz kitűnően oldja, főleg, ha nagyobb erővel zúdul a lefolyóba. Ehhez emeljük feljebb a fazekat és onnan öntsük a forró vizet.

Vegyük elő a pumpát! Minden háztartásban ott a helye ennek a kis eszköznek, ami nélkülözhetetlen a dugulások elhárításában. Használatához fontos, hogy vákuumot képezzünk, azaz engedjük tele a mosogatót vízzel, a lefolyót pedig szorosan fogjuk körben egy ronggyal.

A szódabikarbónát ecettel együtt alkalmazzuk és várjuk ki a 20 perces, fél órás hatóidőt. Ha azt gyanítjuk, hogy a lefolyót egy nagyobb darab szennyeződés vagy egy kisebb tárgy zárja el, egy darabka dróttal megpróbálhatjuk kihalászni. Ha ezek a módszerek nem segítenek, használjunk lefolyótisztító szert a rajta lévő utasításnak megfelelően. Erősen javasolt a folyékony lefolyótisztító szer használata. Szakemberek egybehangzó véleménye szerint jobb, mint a granulátum!

Duguláselhárítás Budapest - Fix áron - Gyorsan - Garanciával
Duguláselhárítás Budapest – Fix áron – Gyorsan – Garanciával

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.