Duguláselhárítás telefon

Monor duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Monoron

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Monor területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Monor duguláselhárítás

Milyen eszközökkel dolgozunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelenünk
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Magas víznyomással a dugulás ellen
Profi szakemberek profi eszközökkel dolgoznak. A csőgörény mellett a nagyon erős víznyomással való lefolyótisztítás a másik kedvenc módszer az eldugult lefolyó kitisztítására.

A magas víznyomás szinte szétrobbantja, és a vízelvezető rendszerbe belemossa a lerakódott szennyeződést. Mondhatni környezetbarát módon orvosolja a problémát a szakember, amihez saját maga szállítja ki az erre a speciális területre gyártott eszközt.

Maga az eljárás nem terheli a környezetet, nem sérti a család egészségét, ráadásul a dugulás elhárítás során keletkező szag is sokkal kevesebb, mint ahogy a vegyszerekkel történő dugulás elhárítás során tapasztalható.

Ezt akár otthon is véghez vihető, hiszen magas víznyomású eszköz szintén kapható a kereskedelemben, hétköznapi emberek számára készült méretben. Az ára a csőgörény árához képest jóval magasabb, ha megfelelő minőséget választunk, de még mindig megéri, minthogy szakembert hívjunk minden egyes dugulás elhárítására. Be kell tartani a megfelelő baleset biztonsági előírásokat, figyelni kell a megfelelő eszköz tartására és a dugulás elhárítás profi módon véghez vihető.

Monor duguláselhárítás
Monor duguláselhárítás

Monor főbb nevezetessége:
Református Nagytemplom.
Római katolikus templom.
A Strázsa-hegyi pincesor
Nepomuki Szent János szobor

Duguláselhárítás Monor környékén falbontás nélkül, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Monor területén hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, zuhany vezeték duguláselhárítása Monor és környékén.

És egy hasznos cikk:

Mitől áraszt büdös szagot a mosógép !

A kegyetlen bűznek, mely áthatja az egész mosógépet és a fürdőszobát is, két kiváltó oka lehetséges. Az első, hogy a mosógépünk kifolyócsövén nincs bűzzáró szifon. A falba kötött mosógép kivezetőnél, kötelező a mosógépszifon felszerelése. Az olcsó kis szerkezet arra hivatott, hogy a csatornából visszaáramló bűzt visszatartsa. A bűzzáró szifon működése nagyon egyszerű, egy gumi golyó van benne, ami a kifolyást engedi, de ha megszűnik az ürítés akkor lezárja a golyó a lefolyócső furatát.

A második kiváltó ok a mosógép mosószer tálcájában, gumi tömítéseit beborító felszaporodott baktériumok és gombák. A megoldás: a mosógép szűrőjét, ajtótömítéseit, adagolótálcáját takarítsuk ki havonta, majd ezután indítsunk egy 90 fokos hosszú programot úgy hogy egy pohár trisót teszünk a gépbe.