Duguláselhárítás telefon

Mitől van büdös csatornaszag a fürdőszobában?

Mitől van büdös csatornaszag?

Régi lakásokban talán többször fordul elő, de új építésű ingatlanokban sem lehet kizárni a csatornaszag kialakulásának lehetőségét. Az egyik legbosszantóbb probléma ez, ami otthonunkban csak előfordulhat, hiszen terjeng az egész lakásban, mégis tehetetlenek vagyunk ellene. A csatornaszagot lefolyótisztító szerekkel nem tudjuk véglegesen megszüntetni, ehhez a problémát fel kell deríteni és orvosolni kell.

Nem csak dugulás lehet

Hogy mitől alakul ki a fürdőszobában a jellegzetes, elviselhetetlenné váló csatornaszag, annak több különböző oka lehet. A legkézenfekvőbb, hogy dugulás áll a hátterében, ennek elhárításával pedig a probléma meg is szüntethető. Ez azonban csak a legritkább esetekben fordul elő.

A felderítés

A fürdőszobából terjengő csatornaszag okainak felderítése sokszor a szakemberek számára sem egyszerű. Előfordulhat, hogy a tapasztalt duguláselhárítók is csak több napos kutatás után tudnak rájönni a probléma okára. Legtöbbször a légbeszívó szelep hiánya vagy a strang vezetékben ennek eldugulása a ludas a bűzért. Kézmosóknál, mosdóknál a túl rövidre vágott flexibilis cső is lehet a forrása a szagoknak, míg a wc-nél a rossz illesztés, a kiszáradt bűzelzáró rész válthat ki ilyen problémát.

A padlóösszefolyó szintén növeli a csatornaszag kialakulásának esélyét, ilyenkor lehetséges, hogy a felhalmozódott szennyeződések vagy a bűzelzáró hiánya miatt jelentkeznek a szagok. Olyan eset is előfordulhat, hogy az ingatlan szellőztetőrendszere eltömődött vagy rosszul működik. Ebben az esetben légtechnikával foglalkozó szakember bevonása szükséges.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Szolgáltatásaink

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.