Duguláselhárítás telefon

Mit lehet csinálni, ha eldugult a WC?

Mit lehet csinálni, ha eldugult a WC?
Ha választani lehetne, hogy a lakásban hol alakuljon ki dugulás, valószínűleg mindenki azt szeretné, hogy bárhol máshol, csak ne a WC.-ben. Nem sok kellemetlenebb dolog van annál, mint úgy szembesülni a dugulással, hogy lehúzáskor nem tudunk megszabadulni a WC. tartalmától, netán egyre feljebb is emelkedik a WC.-csészében a vízzel… A helyzetet azonban ebben az esetben is lehet kezelni!

Mik az előjelek

A legfontosabb, hogy ha emelkedni látjuk a WC.-csészében a vizet, gyorsan zárjuk el a WC. vagy a tartály vízelzáróját, hogy megelőzzük a kiöntést. A dugulás megszüntetését csak ezután kezdhetjük el.

Pumpa, mint hatékony eszköz

A pumpa a leghatékonyabb eszköz a WC. dugulásának szakember nélkül történő elhárításához. Ha már eleve van víz a WC.-csészében, az most nagyon jól jön. Ha nincs, akkor engedjük tele vízzel és a lefolyó nyílásra tegyük rá szorosan a pumpát. Finoman kezdjük el lefelé nyomni, majd húzzuk felfelé és ezt a mozdulatot ismételjük. Közben ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön levegő a pumpa pereme és a lefolyó nyílás közé. 10-20 pumpálás meghozhatja a várt eredményt.

Ha mégsem, akkor a lefolyó mélyebb részein alakult ki dugulás. Ez ellen még mindig bevethetünk egy házilagos módszert, a duguláselhárító spirált, azaz a csőgörényt. Előtte azonban nem árt tudni, hogy ezzel több kárt is okozhatunk magunknak, mint hasznot, ezért csak akkor alkalmazzuk, ha biztosak vagyunk magunkban.

Amennyiben nem járunk sikerrel, próbálkozzunk meg lefolyótisztító használatával, de utána már se a pumpát, se a csőgörényt ne vegyük elő, mert komoly sérülést okozhatunk, ha a WC.-kagylóból a szemünkbe vagy a bőrünkre fröccsen a vegyszer.

Fontos: lefolyótisztító vegyszert teljesen felesleges beletenni a WC.-be mert nem fog segíteni!

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.