Duguláselhárítás telefon

Maglód duguláselhárítás

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Maglód

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Maglód területén:
– fő vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó dugulás megszüntetés
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:

– hol helyezkedik el az ingatlan
– mi van eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Maglód duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:

– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Mikor kell a falat bontani?
Egy háztartás rémálma, mikor a mosogatóból nem folyik el a használt víz, vagy mikor a fürdőkádban áll a 200 liter fürdővíz és nem mozdul semerre sem. Hiába pumpálod, hiába öntesz rá bármit a dugulás nem szűnik meg. Ilyenkor kell szakembert hívni!

Bármelyik dugulás elhárítással foglalkozó céget keresed meg a problémáddal, biztos, hogy elsőként nem bontják ki se a mosogató vízelvezető csövét, se a fürdőkádat, se a vécét. Először mechanikus úton próbálják a dugulást megszüntetni. Ez az eszköz lehet ipari vákuum pumpa, csőgörény nevű duguláselhárító eszköz, magasnyomású víztisztítás, esetleg egyéb eszköz, melyek használatával igyekeznek hatékonyan és gyorsan elhárítani a dugulást.

Ha ezekkel az eszközökkel sem sikerül feloldani a dugulást, akkor bizony nem marad más hátra, mint a bontás. Ugyanis a dugulást nem csak a lerakódott szennyeződés okozhatja, hanem olyan külső-belső sérülések is, melyeken keresztül egyéb anyag kerül be a vízelvezető rendszerbe. Ennek feltárásához viszont szükséges a falbontás. De ez nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hiszen igencsak költséges megoldása a duguláselhárításnak!

Maglód duguláselhárítás
Maglód duguláselhárítás

Maglód főbb nevezetessége:
Evangélikus templom
Wodianer-kastély
Petőfi-emléktábla és szobor
Trianon-emlékmű és országzászló

Duguláselhárítás Maglód környékén falbontás nélkül, gyors kiszállással, olcsó árakkal, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás Maglód területén, hétvégén is. Mosogató, WC, kád, pallóösszefolyó, kézmosó és zuhany tálca dugulás elhárítása Maglód és környékén. (Klenovatelep, Krisztinatelep, Ófalu, Erzsébettelep)

És egy hasznos cikk:

Az ideális zuhanytálca
Gyakran hívják fel szakembereinket, hogy eldugult a zuhanytálca a fürdőszobában. Még a képzett duguláselhárító szakembernek is nagy kihívást jelent egy akril zuhanytálca lefolyójának kitakarítása. Ami itt a leglényegesebb, hogy nem tudjuk használni, nagy teljesítményű ipari csőgörényeinket, mert azonnal kilyukasztanánk a vékony falú flexibilis csövet ami a zuhanytálca lefolyóját összeköti az aljzatban lévő lefolyócsonkkal. Vákuum pumpát és víznyomást tudunk csak alkalmazni.

Amennyiben így nem hárítható el a dugulás, két ót marad, vagy ablakot vágunk a zuhanytálca oldalán, hogy hozzáférjünk a gépi tisztításhoz a lefolyóhoz, vagy kivesszük az egész zuhanykabint. Sajnos ez igen magas költséggel járhat, mivel a kibontás után, vissza is kell építeni a zuhany kabint. Ezért a jövőbeni zuhanytálca vásárlásnál olyan tálcát vásároljunk aminek leszerelhető a homloklemeze. Így akár házilag is tisztítható lesz a rendszer.