Duguláselhárítás telefon

Legjobb házi praktikák dugulás ellen

Duguláselhárítás Trisóval

Amennyiben, nem akarunk drága, bolti lefolyó tisztítószerekkel kísérletezni akkor mindjárt itt a Trisó.

Miből áll a Trisó:
Foszforsav nátriummal alkotott sója, fehér színű, kristályos szerkezetű, legtöbbször por alakú kiszerelésben kapható anyag.

Legfőbb felhasználási területe a háztartásokban

  • Általános vízkő mentesítő.
  • Mosógép és mosogatógép belső tisztítására.
  • Lefolyóvezetékek dugulásának elhárítására.
  • Konyhai eszközök zsírtalanítására.

Hogyan alkalmazzuk, duguláselhárítás esetén

Mielőtt azonban belekezdenénk a műveletbe, győződjünk meg szifonunk tisztaságáról, legyen szó mosdó, mosogató duguláselhárításról. Egy maréknyi trisót a lefolyóba, majd 1 liter forrásban lévő vizet öntsünk rá. Várjunk 1-2 órát amíg kifejti hatását, majd folyassuk a forró vizet ami átöblíti a rendszert.

Duguláselhárítás kólával

Duguláselhárítás kólával – még midig olcsóbb mint a legtöbb lefolyó tisztítószer. Egy kísérletet biztosan megér. Miben rejlik a kólás duguláselhárítás sikere ? A magas szén-dioxid tartalomban, valamint a kólában található foszforsav roncsoló hatásában.

Mint köztudott a kóla kitűnő, vízkőoldó és rozsdamaró tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a kisebb lefolyódugulásokkal is elbánik. Legyen szó az eldugult zuhanytálca, mosogató, fürdőkád lefolyóról.

A kóla, mint kitűnő vízkőoldó és lefolyótisztító

A teendőnk a következő: az eldugult lefolyóba öntsünk fél liter kólát, majd várjunk egy pár órát, ha szerencsénk volt – ideig-óráig jó lesz. Azonban a végleges megoldást a szakember által végzett gépi tisztítás hozza csak meg. Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, járulékos költségek nélkül. Duguláselhárítás Pest megyében kiszállási díj nélkül, kedvező árakkal, azonnal.

Duguláselhárítás házilag citromsavval

Ha eldugult a lefolyó a konyhában, a fürdőben, nem kell rögtön szakemberhez fordulnia. Ha nem olyan komoly a probléma, házi praktikákkal is megpróbálkozhat. A lényeg, hogy ha nem sikerül azonnal orvosolnia a gondot, tovább ne próbálkozzon: semmiképp se kezdje el szétszerelni a csöveket, ugyanis ha rosszul szereli össze a lefolyóvezetéket vagy valamelyik alkatrész eltörik, akár el is áraszthatja a lakást. Ráadásul így sokkal többe fognak kerülni a javítási munkálatok, mintha csak a dugulás elhárításért kellene fizetnie. De ha van otthon citromlé, ecet, só, szódabikarbóna vagy sütőpor, tehet velük egy próbát.

De nézzük a citromsavas lefolyótisztítást

A citromsav egy szerves sav. Nagyon jól oldódik a vízben. A bolti ára, a kiszerelés függvényében 300-900 Ft. között van. ( 250 gr. – 1000 gr.) A citromsav szagtalanításra, lefolyótisztításra és vízkő mentesítésre is kiváló. alkalmas. Duguláselhárításnál, a következő a teendőnk: tegyünk egy pohárnyi citromsavat a lefolyóba, majd öntsünk rá egy pohár vizet és legalább 30 percet hagyjuk állni a szert, majd bőséges forróvízzel öblítsük át a lefolyót. Gyakran ennyivel már meg is ússzuk a dugulást.

Duguláselhárítás házilag lúgkő használatával

A duguláselhárítás házi praktikákkal is megoldható, ha nem olyan komoly a probléma. Alkalmas erre a célra valamilyen savas hatású konyhai alapanyag, például ecet vagy citromlé; ezek önmagukban vagy szódabikarbónával, trisóval, bóraxszal, sóval, sütőporral keverve is jó szolgálatot tesznek. Ha már próbáltuk őket, de nem hatottak, tehetünk egy kísérletet lúgkővel is.

Tulajdonképpen sok bolti lefolyótisztító alapanyaga a lúgkő, csak árban sokkal drágábbak, mintha mi magunk vásárolnánk a boltban. Így keressük: Nátrium – hidroxid (dobozos kiszerelésben) 900 gramm / doboz.
Ára: 1250 – 1500 Ft

Egy csészényi sót keverjünk össze ugyanennyi lúgkővel – azaz marónátronnal –, és szórjuk a port a lefolyóba. Néhány percig hagyjuk hatni, majd folyassunk a lefolyóba forró vizet. A házilagos lefolyótisztítás lúggal veszélyes, ezért, viseljünk szemüveget, mindenképp húzzunk gumikesztyű és nyitott ablaknál végezzük, hogy ne szívjuk be a mérgező hatású felszabaduló gőzöket. A fenti praktika valószínűleg beválik, de ha nem, inkább hívjon szakembert, nehogy még komolyabbá váljon a probléma.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.