Duguláselhárítás telefon

Lefolyótisztító granulátumokról

Lefolyótisztító granulátumokról

A sokféle lefolyótisztító között állaguk alapján tudunk elsősorban különbséget tenni. A folyékony, gél állagú termékek mellett a másik jelentős kategóriát a granulátumok alkotják. Ezek a szemcsés, szilárd készítmények erős vegyszerek, melyeket a fürdőszobában és a konyhában is használhatunk a kisebb-nagyobb dugulások megszüntetéséhez, illetve a csövek karbantartásához megelőző jelleggel.

A hatóanyag

A lefolyótisztító granulátumok általános hatóanyaga a nátrium-hidroxid, azaz a marólúg. Ennek megfelelően ezek a termékek a C veszélyességi kategóriába tartoznak, vagyis maró hatásuk miatt súlyos égési sérülést tudnak okozni, mint belélegezve, mind szájba, szembe kerülve veszélyesek lehetnek. A granulátumok vízzel érintkezve kezdik meg működésüket, ezért is veszélyes, ha nyálkahártyával érintkeznek. Használatukhoz mindig húzzunk gumikesztyűt és gondoskodjunk a megfelelő szellőzésről.

Mitől ilyen népszerűek?

A válasz egészen egyszerű: ezek a készítmények jóval koncentráltabbak, mint a gél vagy folyékony változatok. Azaz, kisebb mennyiségben is azonos – vagy még erőteljesebb hatást fejtenek ki, így használatuk nemcsak egyszerűbb, de költségtakarékosabb is. Figyeljünk arra, hogy mindig az előírt mennyiségben használjuk őket, hatékonyságukat a mennyiség növelésével nem tudjuk fokozni.

Figyeljünk oda

Sőt a szemcsés lefolyótisztító granulátumból szigorúan csak egy adagnyit öntsünk az eldugult lefolyóba, mert ha nem akkor teljesen összeáll és beton keményen beleköt a csőbe. Ilyenkor viszont már a duguláselhárító szakemberek sem tudnak majd segíteni. Bontás fog következni.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Szolgáltatások

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.