Duguláselhárítás telefon

Gyál duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Gyál térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Gyál területén:
– alap és gerinc vezeték tisztítás
– WC. duguláselhárítás
– mosogató duguláselhárítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó lefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó tisztítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van konkrétan eldugulva
– kültéri vagy beltéri jellegű a dugulás
– mióta áll fenn a dugulás

Gyál duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó berendezés
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Duguláselhárítás tippek és tanácsok – sósavas tisztítás otthonra
Ha a lefolyók teljesen eldugulnak, ott már nagy a gond, vagy csak nagy gondnak látszik. Sok esetben néhány házi praktika bevetésével a dugulás elhárítható, és nem kerül súlyos tízezrekbe.

Wc. dugulás esetén, elsősorban a nagyobb mennyiségű WC. papír szokott dugulást okozni. a papír a vízköves csésze belsőn vagy a vízköves lefolyócső kanyarban nem képes továbbhaladni. A WC. tisztítására, karbantartására havonta egyszer-kétszer használjunk sósavat. Nem csak a WC. csésze lesz vízkőmentes, de a természetes lerakódásokat is eltünteti, így a dugulás veszélyének kockázatától is mentesülsz. Ennek ellenére előfordulhat, hogy nehezen folyik le a csatornába a szennyvíz. Ha mindig rendesen és rendszeresen karbantartod a vécé lefolyóját, akkor a vécépumpa használata elegendő, hogy a dugulást elhárítsd.

A fürdőszobai, a zuhanytálca lefolyót, a mosogató lefolyóját is rendszeresen tartsd tisztán. A sósav itt is megoldást jelenthet, de figyelned kell arra, hogy nem minden felületre használható a sósav. Az ilyen jellegű anyagokra más, gyengébb tisztítószert használj.

Egyvalamire mindenképpen figyelj oda: többféle vegyszert egyszerre sose használj! Jó ha tudod, hogy a sósav és a klórtartalmú – a legtöbb fertőtlenítő tartalmazza – tisztítószerek egyidejű alkalmazása során mérgező szabadul fel, ami nagyon veszélyes.

Gyál főbb nevezetessége:
Katolikus templom – Szent István út
Református templom
Millenniumi park
Arany János szobor
Szent István szobor
Széchenyi István szobor

Gyál duguláselhárítás
Gyál duguláselhárítás

Duguláselhárítás Gyál környékén bontás nélkül, azonnali kiszállással, olcsó árakkal, méter díj nélkül. Womás és spirálos dugulás elhárítás Gyál területén, hétvégén is. Fővezeték, mosogató vezeték, WC, fürdő kád, pallóösszefolyó, mosdó és zuhany duguláselhárítása Gyál és környékén. (Almáskert, Újpéteritelep, Gyálszöllő, Gyálliget, Belsőmajos, Erdőskert)

És egy hasznos cikk:

Dugulások régi házakban

A régi építésű házak tulajdonosai jól tudják, mennyi fejfájást tud okozni az elöregedett vízvezeték hálózat. Kis túlzással azt is mondhatnánk, aki egy 50 évnél idősebb házat vásárol, már annak is örülhet, ha a csapból gond nélkül folyik a víz. Mindegyik ház különböző a vízrendszer szempontjából is kifejezetten igaz ez a régi épületekre.

Akkoriban más anyagokat, más csöveket használtak, egészen más volt a házak szerkezete is, akár az elektromos, a gáz vagy a vízvezeték hálózatot tekintjük. A szakembereket gyakran hívják öreg épületekhez, a legjobb, ha ilyenkor megkeressük a probléma gyökerét és nem csak a tüneteket, azaz a dugulásokat szüntetjük meg.

Régi házaknál gyakori, hogy a fagyökérzet zárja el a víz útját a csövekben. Az évtizedek alatt a gyökerek olyan mértékben be tudják hálózni a csövet, hogy a víz egyszerűen nem tud rajtuk átfolyni. Ezt még azelőtt érdemes ellenőrizni, mielőtt nekiállnánk a ház felújításának, nehogy a frissen burkolt fürdőszobát kelljen felbontani.

A csövek elöregedése a probléma másik fő forrása. Az illesztéseknél repedések keletkeznek, amiből csőtörés lesz, a réseken keresztül pedig a fák gyökerei is bejutnak. Ilyenkor a hálózat teljes cseréjére van szükség.