Duguláselhárítás telefon

Ezt ne tedd duguláskor!

Ezt ne tedd duguláskor!
Ha a lefolyód nem átfolyó pánikba esel, kapkodni kezdesz?
Olvasd el 5 tippünket, hogy mit ne tegyél, ha lefolyód eldugult!

5 tipp, hogy mit ne tegyünk

1. Ne ess pánikba! A pánik csak a figyelmedet vonja el a probléma megoldásától.
2. Ne stresszelj! A stressz egészségtelen jelenség, és nem segít a dugulást elhárítani.
3.Ne ess azonnal a lefolyónak! Az esztelenségnek nincs haszna, inkább kárt tehetsz a lefolyóban, mint hogy elhárítanád a dugulást.
4. Ha nem értesz hozzá, ne szedj szét semmit! Inkább olvass utána, mit ajánlanak mások, vagy hívj szakembert, aki segít a dugulás elhárításában.
5. Ne legyints a problémára! Vannak alternatív megoldások arra az esetre, ha a mosogatódból nem folyik le a szennyvíz, de ezeket nem szerencsések tartósan alkalmazni őket, mert a mosogatód továbbra sem lesz átfolyó!

Informálódjunk

Meg kell oldanod a dugulást, de ha pánikba esel, esetleg elhamarkodottan, minden háttér információ nélkül esel neki a lefolyónak, akkor nagyobb kárt teszel a vízelvezető rendszeredben, mint ahogy azt gondolhatnád. Nem csak a dugulás elhárítását nem oldottad meg, hanem további költségeket generálsz magadnak, ha bizonytalanságoddal együtt akarod megoldani a duguláselhárítást. Inkább hívj szakembert, és minden lelki és fizikai problémád meg lesz oldva!

Duguláselhárító szakembereink szolgáltatásai

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapesten összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében, azonnal garanciával
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.