Duguláselhárítás telefon

Elektromos kézi és gépi csatornatisztító berendezések

Elektromos kézi és gépi csatornatisztító berendezések

Elektromos kézi berendezések

Ezen eszközök megegyeznek a hagyományos, kézi erővel meghajtott csatorna és lefolyó tisztító eszközökkel, annyi jelentős különbséggel, hogy a hozzájuk csatlakoztatott (meghajtó) elektromos szerszám – általában hagyományos fúrógép – elektromos meghajtású, így jóval nagyobb teljesítményt biztosít.

Nagyüzemi (ipari) csatornatisztító berendezések

Főként szakemberek és cégek alkalmazzák, mivel drága berendezésekről van szó. Ezek az eszközök nagy teljesítményű, forgásirány váltó motorral rendelkeznek. Kifejezetten nagyobb átmérőjű csövek (50–300 mm) tisztítására alkalmasak, akár 30 méteres szakaszon is. A duguláselhárító géphez használt spirálok is jóval vastagabbak és ipari minőségűek (edzett szerszámacélból készültek). Az ipari csatornatisztító gépeknél használt spirálok általában 16–32 mm. között vannak.

A gépi spirálokról

A gépi spirálok kivitele lehet: normál vagy erősített kivitelű, illetve dobspirál. Hosszuk tetszőlegesen toldható a probléma függvényében. A gépi spirálok hatékonyságának titka (az olcsó kézi spirálokkal szemben) a motoros hajtás, az ideális fordulatszám, a kiváló minőség és a komoly átmérő. A kézi és gépi csőspirálok méreteik és alkalmazási területeik:

–  8-10 mm-es spirál: 32 mm vezetékhez – kézmosó
– 16 mm-es spirál: 40–100 mm vezetékhez – mosogató
– 22 mm-es spirál: 100–250 mm vezetékhez – WC. vezeték
– 32 mm-es spirál: 250–400 mm vezetékhez – alap és gerinc vezeték

Duguláselhárítás Budapesten garanciával, olcsó áron. Csatornakamerázás és WOMA csatornamosatás Budapesten. Csatornatisztítás Pest megyében. Csatorna rendszerek javítása, és új lefolyórendszerek kiépítések. Duguláselhárítás – olcsó árakkal, azonnali kiszállással, garancia vállalás a munkára. Non-stop, hétvégi ügyelettel!

Vízvezeték szerelő munkatársaink, ha igényli, ellátogatnak Önhöz, és felmérik a háza vízvezeték rendszerének állapotát. Sokat spórolhat velünk, ha felkészítjük a vízvezeték rendszert a télre, még mielőtt a fagy beállna. A vízmérők, elzárók és a kinti nyomócsövek téliesítésének elmulasztása súlyos károkat okozhat. Vízvezeték szerelő budapesti csapatunk segít Önnek megelőzni a bajt.

Vízvezeték szerelő csapatunk a vízhálózat és a fűtési rendszer szivárgásait is beméri az Ön otthonában vagy más ingatlanjában, így nagy összeget spórolhat meg velünk. A szivárgást természetesen megállítjuk, a hibás elemeket, idomokat vagy csapokat kicseréljük. Ha bárhol a lakásban vízfolt jelenik meg a falon, hívja vízvezeték szerelő csoportunkat, és rövid időn belül eltüntetjük a foltokat.

Szolgáltatások

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.