Duguláselhárítás telefon

Dunakeszi duguláselhárítás

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Dunakeszi térségében

Milyen jellegű dugulások megszüntetését vállaljuk Dunakeszi területén:
– alap és gerinc vezeték dugulás megszüntetés
– WC. dugulás elhárítás
– mosogató lefolyó tisztítás
– kézmosó lefolyó dugulásának megszüntetése
– padlóösszefolyó tisztítás
– zuhany és kád lefolyó dugulás elhárítás

Milyen minimális információkra van szükségünk:
– hol helyezkedik el az ingatlan
– milyen típusú épületről van szó
– mi van pontosan eldugulva
– kültéri vagy beltéri a dugulás
– időben mióta áll fenn a dugulás

Dunakeszi duguláselhárítás

Milyen eszközöket használunk:
– magasnyomású csatornamosó
– nagy teljesítményű duguláselhárító gép
– szívó-nyomó vákuum pumpa
– ipari csatornakamera

Ami a munkavégzésünket jellemzi:
– gyorsan megjelennek szakembereink
– bontás nélkül dolgozunk
– korszerű gépekkel dolgozunk
– tiszta és precíz munkavégzés
– garanciavállalás

Mi tegyél dugulás elhárítás előtt és után
Nagy baj, ha nem folyik le a használt szennyvíz például a mosogatóból, de még nagyobb a baj, ha a WC. is eldugult. Ha az élet két legfontosabbnak tartott területén történik a dugulás, azonnali segítségre, problémamegoldásra van szükség! A kérdés magától adódik: mit kell tenned dugulás elhárítása előtt és után?

Legyen áram, víz, vödör, takarító eszköz a dugulás közelében. A duguláselhárító szakember megérkezése előtt szabaddá kell tenned az eldugult lefolyók körüli területet. Nem csak azért, mert a szakember sok helyet foglal el a szerszámaival, hanem azért is, mert a duguláselhárítás még nagyobb szennyeződéssel, vízzel és felfordulással is járhat, így a probléma megoldása után a takarítás is sokkal könnyebb lesz. Fertőtlenítés, és a későbbiekben odafigyelés: ez a legfontosabb a dugulás elhárítás után! Nagyon komoly dugulás esetén, tanácsot kell kérni a szakembertől, hogy tud e fertőtlenítő szakembert biztosítani a szennyezett padozat kórokozó mentesítésére.

Arra készülj fel lelkileg és szaglószervileg, hogy a dugulás elhárítása során kellemetlen szag árasztja el a helyiséget, így a szellőztetésnek folyamatosnak kell lennie. Nem árt, ha a dugulás elhárításának befejeztével egy nagyon alapos szellőztetést végzel, kereszthuzattal gyorsabb. A takarítás és a szellőztetés után ajánlatos sok illóolajos gyertyát gyújtani, hogy a maradék szagokat elűzd otthonodból és az orrodból is. Azok tárgyak és ruhaneműk, melyek szennyvízzel lettek átitatódva, nagyon alapos fertőtlenítésen essenek át, vagy kerüljenek kidobásra.

Dunakeszi duguláselhárítás
Dunakeszi duguláselhárítás

Dunakeszi látnivalók és érdekességek:
Szent Mihály templom
Kegyeleti Park
Késő római kikötő és révhely
Jézus Szíve-templom
József Attila Művelődési Ház
Szent Imre-templom
A Városháza
Alagi lóversenypálya

Duguláselhárítás Dunakeszi és környékén bontás nélkül, azonnali kiszállással, olcsó árakkal, méter díj nélkül. Womás és spirálos dugulás elhárítás Dunakeszi teljes területén, hétvégén is. Fővezeték, mosogató vezeték, WC, fürdő kád, pallóösszefolyó, mosdó és zuhany duguláselhárítása Dunakeszi és környékén. (Felsőtabán, Alsótabán, Dunakeszi-alsó,  Meggyes, Tóváros, Toldi-lakopark, Gyártelep)

És egy hasznos cikk: duguláselhárítás sütőporral

De miből is van a sütőpor ?
Fő alkotóeleme a nátrium-hidrogénkarbonát, amely savas anyag hatására lebomolva szén-dioxidot bocsát ki. Emellett a széndioxid felszabadulás sebességét a különböző savhordozók hozzáadásával szabályozhatjuk.

Tehát magában a sütőpor semmire nem jó. Minden képen kell hozzáadnunk valami olyan olcsó, és a háztartásban is fellelhető anyagok, mely katalizátorként fog működni. Ez pedig a jó öreg ecet. Nem mondom, hogy minden dugulás elhárítására tökéletes kombó a sütőpor ecet párosítás, de kisebb konyhai és kézmosódugulásoknál már sokszor bizonyított.

Mit csinál a csőben a sütőpor és az ecet ?
Heves és gyors reakció fog lezajlani, mely, hőfejlődéssel és gáztermeléssel jár. A nagy mennyiségű felszabaduló szén-dioxid fog a segítségünkre lenni a duguláselhárításba.

Hogyan használjam ?
Háziasszonyok elmondásából az derült ki, hogy már 2 tasak sütőport is elég a lefolyóba önteni, és mehet rá egy pohár ecet. A hatást csak fokozza, ha le tudjuk dugózni a lefolyót, hogy az elegy maró hatása és a felszabaduló gáz még jobban érvényesülni tudjon. Praktikusan, dugót rá, majd egy fazekat tele vízzel. Természetesen a túlfolyót is érdemes bedugnunk.

Mikor használjuk és mikor ne ?
Első sorban akkor használjuk, ha nincs kedvünk, vagy lehetőségünk szétszerelni a mosogató, kád, kézmosó szifonját és feltételezhetően csak a szifonban van a lerakódás. Sajnos ha, messze a falban, vagy a fővezeték lefolyó szakasz van eldugulva, akkor ez a házi praktika kevésnek fog bizonyulni.