Duguláselhárítás telefon

Duguláselhárítás nagynyomású mosóval házilag

Duguláselhárítás nagynyomású mosóval házilag
Ha a házi praktikák (ecet, szódabikarbóna, trisó vagy a csőgörény használata) nem jártak sikerrel, más módszereket is alkalmazhatunk duguláselhárításra. Egy olyan magasnyomású eszközre lesz szükségünk, amellyel vizet tudunk venni a vízvezeték rendszerből, majd annak nyomását jelentősen megnövelve – 100 bárra, azt a lefolyóba nyomni, hogy a nagy nyomás feloldja és eltávolítsa a beragadt szennyeződést.

Egy komolyabb, nagynyomású vizes tisztításra és cső tisztításra kifejlesztett gép segítségével a makacsabb szennyeződéseket is eltávolíthatjuk a csövekből, akár a kültériekből is. A készülék csöve akár 7,5-20 méter hosszú, így a mélyebben lévő dugulás is elhárítható. A szerkezet hátránya, hogy vékony csöveknél nem használható, hiszen a speciális tömlőt át kell vezetnünk a könyökhajlaton és idomokon.

A technológia első sorban kültéren és vastagabb csőátmérőnél alkalmazható (63 mm – 150 mm) Ilyen magasnyomású autó mosók már 20 ezer forinttól kaphatók, azonban kell hozzá még egy csatorna mosó tömlő is (10-20 méter hosszban, na ez újabb 15-30 ezer ft.) igaz, hogy még mindig csak a barkács kategóriánál tartunk, de így már a komolyabb kültéri dugulásokkal is felvehetjük a harcot. A német Karcher cég több modellt is árul.

Fő tevékenységeink:

Duguláselhárítás szakszerűen, gépekkel Budapest egész területén. Gyorsaság és tiszta munkavégzés jellemzi csapatunkat. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban és üzletekben is számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Mi a duguláselhárítás menete?

1. Telefonos megbeszélés, részletes hibaleírással.
2. Tájékoztatás a munka leírásáról
3. Árajánlat megbeszélése.
4. Felvonulás a munkaterületre.
5. A dugulás elhárítása.
6. Tanácsok és prevenciós javaslatok átbeszélése.

Szolgáltatásaink:

A hét minden napján számíthat a szolgáltatásainkra.
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapesten területén.
Budapesten összes kerületében bontás nélkül, gépekkel dolgozunk.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Pest megyében.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten.