Duguláselhárítás telefon

Csatorna tisztító idom

De mi is a tulajdonképpeni rendeltetése a csatorna tisztító idomoknak ?

Csatorna tisztító idomok jelentősége

Tudom, minden szakember egy örökkévalóságnak építi meg a lefolyórendszert, de arra ne gondol, hogy esetleg valami más is kerülhet bele nem csak a kommunális szennyvíz. Ha pedig kialakul a dugulás akkor valahonnan tisztítani kell a rendszert.

Szép kertekbe és udvarokban nem túl szépen mutatnak a szennyvíz aknák, még ha szabványos távolságokban vannak elhelyezve. A talaj síkból alig vagy egyáltalán nem kiálló tisztító idomok (110-125-150 mm. méretben) zárható tetővel, viszont nem okoznak esztétikai problémát. És ami a legfontosabb duguláselhárítás esetén nem kell a lakásból dolgozni a nem túl barátságos szerkezetekkel.

A tisztítóidomokról

Tisztító idomok nem csak kültéri csatornahálózatokban vannak, hanem társasházak, irodák és egyéb több szintes épületben is ahol van talajszint alatti helyiség (pince,tároló, garázs). A tisztító idomok megléte itt is nagy jelentőséggel bír, mert nem szükséges a csőszakasz megbontása a tisztításnál. Nagyon fontos szempont a beépítésnél, hogy ne a mennyezeti szakaszra kerüljön, hanem jól hozzáférhető helyre (max. 1,5 méter) , ahol a duguláselhárító berendezésekkel könnyen megközelíthető.

Az elhelyezés

A Magyar Szabványok Jegyzéke pontosan tartalmazza, milyen csőátmérőtől, mekkora távolságra, milyen tisztító idomok beépítése szükséges a kültéri és beltéri csatornahálózatokon. A megfelelő tisztító idom csőátmérők nagyon fontosak a későbbi tisztítás miatt (spirálos technológia vagy magasnyomású mosatás).

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával, gyorsan, szakértelemmel. Magánszemélyeknek és közületeknek is vállalunk Budapesten fix áras, szakszerű duguláselhárítást. Társasházak, irodák, üzletek és miden intézmény területén számíthat duguláselhárító szakembereink gyors segítségére.

Szolgáltatások

A hét minden napján állunk rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:
Fix áras lefolyótisztítás és duguláselhárítás Budapest területén.
Kizárólag gépekkel dolgozunk bontás nélkül, Budapest összes kerületében.
Csatorna dugulások megszüntetése beltérben és kültérben Budapesten.
Mosogató és mosdó dugulás elhárítás garanciával Budapesten.
WC. dugulás, összefolyó dugulás megszüntetés olcsó árakkal Budapesten.
Csatorna és akna tisztítás, Woma duguláselhárítás Budapest.
Minden duguláselhárító munkára garancia vállalás Budapesten és Pest megyében is.

Budapest kerületei, ahol dolgoznak duguláselhárító szakembereink.
I. kerület – Víziváros, Krisztinaváros, Tabán. II. kerület – Rózsadomb, Pasarét, Ady-liget, Hidegkút. III. kerület – Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy. IV. kerület – Újpest, Káposztásmegyer. V. kerület. VI. kerület – Trézváros. VII. kerület – Erzsébetváros. VIII. kerület – Józsefváros. IX. kerület – Ferencváros. X. kerület – Kőbánya, XI. kerület – Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld. XII. kerület – Zugliget, Hűvösvölgy, Pesthidegkút. XIII. kerület – Angyalföld, Újlipótváros. XIV. kerület – Zugló. XV. kerület – Újpalota, Rákospalota, Pestújhely. XVI. kerület – Mátyásföld, Sashalom, Cinkota, Szentmihály. XVII. kerület – Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert. XVIII. kerület – Pestszentimre. XIX. kerület – Kispest. XX. kerület – Pesterzsébet. XXI. kerület – Csepel. XXII. kerület – Budafok, Budatétény. XXIII. kerület – Soroksár.